İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 14 Ocak 2022 00:00

BAŞKAN SADIKOĞLU, KÜÇÜK’Ü ANDI

271926899 3800156240208910 7702815190808037328 n

 

BAŞKAN SADIKOĞLU, KÜÇÜK’Ü ANDI
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kıbrıs Türk Halkının varoluş mücadelesinin lideri Dr. Fazıl Küçük’ü ölümünün 38. yılında andı. ‘Liderimiz Doktor Fazıl Küçük’ü vefatının üzerinden kaç yıl geçerse geçsin unutmayacağız, gelecek nesillere de unutturmayacağız’ diyen Başkan Sadıkoğlu, Kıbrıslı Türkler'in Sesi Dr. Fazıl Küçük’ü, şükran ve minnetle andı.
SADIKOĞLU: “HER TÜRLÜ ZORLUKLARA KARŞI KOYARAK KENDİSİNİ KIBRIS TÜRK HALKINA ADADI”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, yayınladığı mesajında şunlara yer verdi: “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ilanının hemen ardından ‘bugünleri gördüm ya artık rahatlıkla ölebilirim’ dedi; ülkesine, milletine ve insanına olan bağlılığını bir kez daha gösterdi. Bizler de yeri asla doldurulamaz müstesna insan Liderimiz Doktor Fazıl Küçük’ü vefatının üzerinden kaç yıl geçerse geçsin unutmayacağız, gelecek nesillere de unutturmayacağız.
O’nun Kıbrıs Türkleri için verdiği büyük mücadele ve ülkesi için hissettiği vicdani sorumluluk da hiç kuşkusuz paha biçilmez. Lakin 'Türküm ve hiçbir zaman Türklüğün ayaklar altında çiğnenmesine tahammül edemem' sözleriyle de ne kadar millet sevdalısı olduğunu göstermiş, her türlü zorluklara da karşı koyarak kendisini Kıbrıs Türk Halkına adadığını gözler önüne sermiştir. Kıbrıs Türk Halkının varlığı için yıllarca hizmet eden devlet, fikir ve siyaset adamı, değerli insan, Doktor Fazıl Küçük'ün düşünce yapısında ve çizgisinde yaşamak biz Kıbrıslı Türkler için gurur verici ve vazgeçilmezdir. Bu sebeptendir ki Kıbrıs Türk Halkı liderini asla unutmayacak. Biz Kıbrıslı Türkler'in Sesi’ni, liderimizi bu vesileyle bir kez daha şükran ve minnetle anıyor, aziz hatırası önünde saygıyla eğiliyorum.
Ruhu şad olsun.”
Okunma 874 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli