İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 30 Eylül 2022 00:00

BAŞKAN SADIKOĞLU, ÇETİNKAYA AİLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ

309997888 4024696641088201 5325495139970664106 n

 

BAŞKAN SADIKOĞLU, ÇETİNKAYA AİLESİ’Nİ ZİYARET ETTİ
YANGIN ÇIKAN EVDE İNCELEMELERDE BULUNAN BAŞKAN SADIKOĞLU, AİLEYE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
ÇETİNKAYA AİLESİ, EV YENİDEN YAŞANABİLİR HALE GELİNCEYE KADAR BAŞKA BİR YERE YERLEŞTİRİLDİLER
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kalecik Köyü’nde yaşayan ancak çıkan yangın neticesinde, tüm eşyaları küle dönen ve evleri kullanılamaz hale gelen Leyla-Tarık Çetinkaya çiftini ziyaret etti. Kullanılamaz hale gelen evde incelemelerde bulunan ve ne yapılabileceği konusunda aileyle görüşen Başkan Sadıkoğlu, Çetinkaya Ailesi’ne geçmiş olsun dileklerini iletti. Başkan Sadıkoğlu’na, Kalecik Köyü Muhtarı Murat Özer de eşlik etti. Çetinkaya Ailesi, evleri, İskele Belediyesi’nin de katkılarıyla, yeniden yaşanabilir bir hale gelinceye kadar Kalecik Köyü’nde bulunan bir başka yapıya yerleştirildiler.
YANGIN ÇIKAN EVDE İNCELEMELERDE BULUNAN BAŞKAN SADIKOĞLU, AİLEYE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İLETTİ
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Kalecik Köyü sakinleri Leyla-Tarık Çetinkaya çiftine, evlerinde çıkan yangın nedeniyle, geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Aileye yalnız değilsiniz mesajı veren Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak ne yapılması gerekiyorsa yapılacağının sözünü verdi. Talihsiz kaza sonucu küle dönen evde can kaybının olmamasını büyük bir şans olarak nitelendiren Başkan Sadıkoğlu, ‘ev kullanılamaz duruma geldi üzgünüz ama can kaybının olmaması en büyük tesellimiz’ dedi.
ÇETİNKAYA AİLESİ, EV YENİDEN YAŞANABİLİR HALE GELİNCEYE KADAR BAŞKA BİR YERE YERLEŞTİRİLDİLER
Evin yeniden hayat bulması için girişim başlatan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, yangın çıkan evde incelemelerde bulunduğu sırada yaptığı açıklamada, ailenin evleri hazır oluncaya kadar Kalecik Köyü’nde bulunan başka bir yere yerleştirildiğini de açıkladı. Evde bugün itibari ile keşif yapıldığını da belirten Başkan Sadıkoğlu, yangının izlerini silmek ve evi Çetinkaya Ailesi’ne teslim etmek için var güçleriyle çalışacaklarının da altını çizdi.
Okunma 607 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli