Cuma, 14 Nisan 2023 00:00

ÜNZİLE’DEN BAŞKAN AMCASINA TEŞEKKÜR!

341331288 227488409952233 3723913927620345003 n

ÜNZİLE’DEN BAŞKAN AMCASINA TEŞEKKÜR!
İSKELE BELEDİYESİ ÖZEL EĞİTİMDE ÖĞRENİMİNİ SÜRDÜREN ÜNZİLE’YE DESTEĞİNİ SÜRDÜRÜYOR
İskele Belediyesi, İskele ve köylerinde yaşayan özel çocuklarla kurduğu özel bağını güçlendirmeye devam ediyor. Küçük yaşta tanıştığımız Ünzile de onlardan yalnızca biri. Şimdilerde 14 yaşında olan Ünzile, eğitimini de Lefkoşa’da hizmet veren bir özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde sürdürüyor. İskele Belediyesi de Ünzile’nin gelişimini yakından takip ediyor.
Ünzile de bu amaçla annesi Hatice Dolu ile birlikte her daim yanında olan küçüklükten bu yana Başkan Amca dediği İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti, desteklerinden ötürü teşekkür etti.
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da Ünzile’nin ziyaretinden duyduğunu mutluluğu dile getirerek, her zaman yanında olmaya devam edeceğini söyledi.