• ŞAMPİYON MELEKLER, LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ’NDE DE YAŞATILIYOR

341293253 6635800433171155 959245641519529371 n

ŞAMPİYON MELEKLER, LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ’NDE DE YAŞATILIYOR
U-11 LİGİ TAKIM ANTRENÖRÜ KIZIL, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA FORMAYI TAKDİM ETTİ
Adıyaman’daki İsias Otel enkazında Şampiyon Melekler Takımı’nı arama kurtarma çalışmalarına gönüllü olarak katılan İskele Belediyesi personeli aynı zamanda Larnaka Gençler Birliği Takımı’nın Cortado Cup’ta mücadele eden U-11 yaş antrenörü olan Halil Kızıl, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu bir kez daha ziyaret ederek, Lefkoşa Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Fadıl Aksun tarafından yaptırılan Şampiyon Melekler Takımı’nın sembol haline gelen çiziminin yer aldığı formayı takdim etti.
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bu anlamlı düşünce için Halil Kızıl nezdinde Lefkoşa Ağır Ceza Mahkeme Başkanı Fadıl Aksun’a teşekkür etti. Şampiyon Meleklerin İskele’de de yaşatılıyor olmasının kendisi için memnuniyet verici olduğunu ifade eden Başkan Sadıkoğlu, Şampiyon Melekler Takımı’nın yaşatılması için İskele Belediyesi olarak da üzerlerine düşeni her zaman yapacaklarını ifade etti.