İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 01 Eylül 2023 00:00

OKULLARIMIZI YENİ EĞİTİM YILINA HAZIRLIYORUZ

373013932 695589909274992 97646312259634412 n

 

 

OKULLARIMIZI YENİ EĞİTİM YILINA HAZIRLIYORUZ
Okullarla her zaman iş birliği içerisinde olan ve eğitime yaptığı katkılarla adından övgüyle söz ettiren İskele Belediyesi, 2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamasına sayılı günler kala İskele Belediyesi sınırlarında bulunan tüm okullarda geleneği bozmadı, temizlik ve ilaçlama çalışmalarına başladı.
TEMİZLİK VE İLAÇLAMA ÇALIŞMASINA BAŞLADIK
Halk sağlığından hareketle, hizmet gönül işidir anlayışıyla halkın yaşam kalitesini yükseltmek için İskele ve 21 köyünde aktif olarak temizlik ve ilaçlama çalışması yapan İskele Belediyesi, okullardaki geleneğini de bozmadı. 2023-2024 Eğitim&Öğretim yılının açılmasına sayılı günler kala İskele Belediyesi; İskele Maarif Anaokulu, Şehit İlker Karter İlkokulu, Dr. Suat Günsel Devlet İlkokulu İskele, Bekipaşa Lisesi, İskele Ticaret Lisesi, İskele Evkaf TMK ve İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı’nda, çocukların ve gençlerin yaşam kalitesini yükseltmek için temizlik ve ilaçlama çalışması başlattı.
Temizlik ekibi okullar genelinde bahçe temizliği yaparken, ilaçlama ekipleri de ortak kullanım alanların yanı sıra bina iç ve dışında haşerelere karşı ilaçlama çalışması yürütüyor.
SADIKOĞLU: “OKULLARA VE EĞİTİME KATKIMIZ SÜRECEK”
Göreve geldiği andan itibaren okullarla iş birliği içerisinde olduklarını, bu iş birliği sayesinde de okulların sorunlarına anında müdahale etmeyi başardıklarını ifade eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, konuyla ilgili açıklamasında, çocukların ve gençlerin her zaman yanlarında olacaklarını söyledi. Okullarımıza ve eğitimimize yeni dönemde de katkımız sürecek diyen Başkan Sadıkoğlu açıklamasında şunlara yer verdi: Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ve gençlerimizin daha temiz ve sağlıklı bir ortamda eğitim almaları için her yıl olduğu gibi bu yıl da temizlik ve ilaçlama çalışmalarına başladık. İskele Belediyesi olarak, okullarımızla işbirliğimiz devam edecek, katkımız sürecek.”
Başkan Sadıkoğlu ayrıca 2023-2024 eğitim&öğretim yılının açılmasına günler kala tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere hayırlı olsun temennisinde de bulundu.
YOL ÇİZGİLERİ BELİRGİNLEŞTİRİLECEK
Öte yandan her yıl okullar açılmadan önce yollardaki çizgilerde iyileştirme yapan İskele Belediyesi, araç sürücülerinin özellikle okul önlerinden geçerken dikkatli olmalarını sağlayan yol çizgilerinde de önümüzdeki günlerde iyileştirme yapacak.
Okunma 339 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli