İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 08 Eylül 2023 00:00

BOĞAZİÇİ KÖYÜ’NDE HAYVANCININ HAYALİ GERÇEK OLDU

20230907 231539

 

BOĞAZİÇİ KÖYÜ’NDE HAYVANCININ HAYALİ GERÇEK OLDU, SU ÇİLESİ BİTTİ

500 TONLUK SU DEPOSUNUN YAPIMI TAMAMLANDI, HATLAR DÖŞENDİ, BAĞLANTILAR YAPILDI, SU AKIŞI BAŞLADI

BAŞKAN SADIKOĞLU, SU AKIŞINI SAĞLAYACAK VANAYI AÇTI: “BOĞAZİÇİ ORGANİZE HAYVANCILIK BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”

AKŞAHİN: “ÖZELDE HAYVANCILARIMIZ GENELDE İSE KÖYÜMÜZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”

İskele Belediyesi’ne bağlı Boğaziçi Köyü’nde hayvancılıkla uğraşanların hayali gerçek oldu, su çilesi sona erdi. İskele Belediyesi, Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile Hayvancılık Dairesi arasında imzalanan örnek iş birliği başarıyla sonuçlandı. İskele Belediyesi, Boğaziçi Köyü Hayvancılık Bölgesini suyla buluşturan 500 tonluk betonarme su deposunun yapımına tamamladı. İskele Belediyesi Su İşleri Birimi, söz konusu bölgede, hayvancının su çilesini sona erdirmek için yaklaşık 4,5 km kazı işi, 4.5 km’lik boru döşeme işi ve 52 adet ağıla su bağlantısı gerçekleştirdi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da çalışmaları tamamlanan Boğaziçi Köyü’nü ziyaret etti, hayvancılıkla uğraşanların yanı sıra çalışmalarını başarıyla tamamlayan Su İşleri Birimi Teknik Ekibi ile bir araya geldi. Başkan Sadıkoğlu, organize hayvancılık bölgesine su akışını sağlayacak vanayı da çevirerek, su akışını resmen başlatmış oldu. Bir köyümüzde daha hayvancılıkla uğraşanların su çilesini ortadan kaldırmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, bölgeye hayırlı olmasını diledi, Su İşleri Birimi Teknik Ekibini de bir süredir üzerinde çalıştıkları projeyi başarıyla tamamladıkları için tebrik etti. Başkan Sadıkoğlu’na söz konusu bölge ziyaretinde Boğaziçi Köyü Muhtarı Eniz Akşahin de eşlik etti. Akşahin konuşmasında, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na, bölge hayvancıları adına teşekkür etti. 

HAYVANCILIKLA UĞRAŞANLARIN ÇİLESİ BİTTİ, MANDIRALARA SU AKIŞI BAŞLADI

İskele ve köylerinde yaptığı yeni su hattı çalışmalarının yanı sıra yenileme çalışmaları ile halka rahat bir nefes aldırmayı amaçlayan İskele Belediyesi, Boğaziçi Köyü’nde hayvancılıkla uğraşanların sorununa da duyarsız kalmadı. Su sorununu ortadan kaldırmak için Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanlığı ile Hayvancılık Dairesi’yle iş birliği protokolü imzalamasının hemen ardından vakit kaybetmeden çalışmalarına başlayan İskele Belediyesi, sonunda Boğaziçi Organize Hayvancılık Bölgesi’ni suyla buluşturdu. Hayvancılığın ve Organize Hayvan Barınaklarının Geliştirilmesi Projesi ödeneğinden karşılanan proje kapsamında ilk etapta 500 tonluk betonarme su deposunun yapımını tamamlayan İskele Belediyesi Su İşleri Birimi Teknik Ekibi, projenin ikinci aşamasında ise yaklaşık 4,5 km kazı, 4.5 km’lik boru döşeme işini tamamlayarak mandıralara su bağlantısı gerçekleştirdi. 

BAŞKAN SADIKOĞLU, SU AKIŞINI SAĞLAYACAK VANAYI AÇTI: “BOĞAZİÇİ ORGANİZE HAYVANCILIK BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da çalışmaların tamamlanması sonucu su çilesini sona erdirecek su akışını başlatmak için Boğaziçi Köyü Organize Hayvancılık Bölgesi’ni ziyaret etti. İskele Belediyesi Su İşleri Birimi’ne bağlı Veli Çağakanlı öncülüğündeki Teknik Ekiple burada bir araya gelen Başkan Sadıkoğlu, ekibi, üstün gayretlerinden dolayı tebrik etti. İskele ve köylerinde yaptıkları ve yapmaya devam ettikleri yeni su hattı çalışmalarının yanı sıra yenileme çalışmalarıyla da halka rahat bir nefes aldırdıklarını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, büyük önem verdikleri projenin tamamlanmasından dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirtti. Bölge halkının bundan sonra rahat bir nefes alacağının altını çizen Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak İskele ve köylerine suyu sağlıklı bir şekilde ulaştırmak için çalışmaların süreceğini de sözlerine ekledi. Sadıkoğlu, yeni su hattının Boğaziçi Köyü halkına hayırlı olmasını da dileyerek, vanayı açtı ve su akışını başlattı.

AKŞAHİN: “ÖZELDE HAYVANCILARIMIZ GENELDE İSE KÖYÜMÜZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİM”

Başkan Sadıkoğlu’na bölge ziyaretinde hayvancılıkla uğraşanların yanı sıra Boğaziçi Köyü Muhtarı Eniz Akşahin de eşlik etti. Akşahin, özelde hayvancılıkla uğraşanlar, genelde ise Boğaziçi Köyü halkı adına projenin hayata geçirilmesi için büyük çaba sarf eden Başkan Sadıkoğlu’na ve projenin tamamlanması için var gücüyle çalışan ekibe teşekkür etti.

Okunma 263 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli