İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE VE TÜM KÖYLERDE YIPRANAN YOLLAR YENİLENİYOR, ASFALT DÖKÜM ÇALIŞMASI SÜRÜYOR
Perşembe, 14 Eylül 2023 00:00

İSKELE VE TÜM KÖYLERDE YIPRANAN YOLLAR YENİLENİYOR, ASFALT DÖKÜM ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

FB IMG 1694719560893

 

İSKELE VE TÜM KÖYLERDE YIPRANAN YOLLAR YENİLENİYOR, ASFALT DÖKÜM ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

İSKELE MERKEZDE YAKLAŞIK 1050 TON ASFALT DÖKÜLECEK

SADIKOĞLU: “İSKELE VE KÖYLERDE YIPRANAN YOLLARDA ASFALT DÖKÜM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

İskele Belediyesi, İskele ve köylerinde, yıpranan yollarda yenileme çalışmaları kapsamında asfalt dökümüne devam ediyor. İskele Merkezde yaklaşık 1.5 km’lik alanı kapsayacak ve 1050 tonu bulacak asfalt dökümü, yeni haftayla birlikte başladı.  

İSKELE MERKEZDE ASFALT DÖKÜM ÇALIŞMASI BAŞLADI

İskele Belediyesi, özellikle yıpranan ve araç sürücüleri için tehlike arz eden yollarda iyileştirme çalışması yapıyor. İskele Merkeze bağlı sokak ve caddelerde, 2023 yılı asfaltlama projesi kapsamında, asfalt dökümüne başlandı. Dr. Orhan Müderrisoğlu Caddesi’nde, dün (13 Eylül) başlayan asfaltlama çalışması önümüzdeki günlerde İstiklal Sokak, Barbaros Sokak ve Şht Karaoğlanoğlu Sokak’ta devam edecek.  

SADIKOĞLU: “YIPRANAN YOLLARDA ASFALT DÖKÜM ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konuyla ilgili açıklamasında özellikle yıpranmanın yoğun olduğu bölgelerde asfaltlama çalışmalarına başladıklarını söyledi. Yaklaşan kış mevsimi öncesinde söz konusu yollarda asfaltlama çalışmalarının süratle tamamlanacağını ifade eden Başkan Sadıkoğlu, vatandaşlardan gelen şikayetler doğrultusunda Orhan Müderrisoğlu Caddesi, İstiklal Sokak, Barbaros Sokak ve Şht Karaoğlanoğlu Sokak’taki çalışmaların ilerleyen zamanda diğer sokak ve caddelerin yanı sıra köylerde de devam edeceğini belirtti. İskele ve 21 köyünde yaşayan vatandaşlara en iyi hizmeti sunmak için şahsının ve İskele Belediyesi’nin tüm birimlerinin canla başla çalıştığını da hatırlatan Başkan Sadıkoğlu, 

İskele Belediyesi olarak, İskele ve köylerinin her noktasında ulaşımı rahatlatmayı hedeflediklerini sözlerine ekledi. Başkan Sadıkoğlu, asfalt döküm çalışmaları süresince, özellikle araç sürücülerine ve hane sahiplerine göstermiş oldukları anlayıştan dolayı da teşekkür etti.

Öte yandan yaklaşık 1050 ton asfaltlamanın yapılacağı söz konusu cadde ve sokaklarda, trafik akışında herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması adına İskele Belediyesi Zabıta Birimi de tedbirini aldı.

Okunma 276 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli