Ä°skele

402640650 746377170862932 3208555614341401989 n

ÇOCUKLAR, MÜZİKLİ MASALI ÇOK SEVDİ
ŞEN MASALCI, İSKELE BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU
İskele Belediyesi, bölge okullarında eğitim gören çocuklara, müzikli çocuk masalı etkinliği düzenledi. İskele Belediye Tiyatrosu’nun organize ettiği müzikli çocuk masalı için Türkiye’de büyük ilgi gören Şen Masalcıyı çocuklarla buluşturdu. Şarkı ve masal dolu Şen Masalcı etkinliği İskele AKM’de iki gün sürdü.
ŞEN MASALCI, İSKELE BÖLGESİNDEKİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU
İskele Belediyesi bir kez daha çocuklar için anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. İskele Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İskele Belediye Tiyatrosu’nun organize ettiği etkinlikte İskele bölgesi sınırlarında bulunan ilkokullar, kreş, anaokulu ve özel eğitim okulunda eğitim gören çocuklar, Şenay Karaaslan’ın sahneye taşıdığı, şarkı ve şiirlerle bezenen Şen Masalcı etkinliğinde unutulmaz anlar yaşadılar.
ŞARKILAR EŞLİĞİNDE ANLATILAN MASALLAR BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
İskele bölgesi sınırlarında bulunan okullarda eğitim gören çocuklar, 13 ve 14 Kasım’da şarkılar eşliğinde anlatılan masallarla eğlendi.
Şenay Karaaslan’ın sahne aldığı İskele AKM’deki Müzikli çocuk masalları dinletisine İskele Şehit İlker Karter İlkokulu, Dr.Suat Günsel Devlet İlkokulu İskele, Çayırova İlkokulu, Konuklar İlkokulu, Ziyamet İlkokulu, İskele Maarif Anaokulu, İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı ile Ötüken Özel Eğitim Okulu’nda eğitim gören çocuklar katıldı. 2 gün süren masal dinletisi, keyifli ve bir o kadar eğlenceli anlara sahne oldu.
Bugün (14 Kasım) tamamlanan etkinlik sonunda ise İskele Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Sami Yakar, Şen Masalcı etkinliğini İskele’de çocuklarla buluşturan tiyatrocu Şenay Karaaslan’a plaket taktim etti.

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.