İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 01 Aralık 2023 00:00

BELEDİYE- POLİS İŞ BİRLİĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR

401454961 757241493109833 1035869659266178754 n

 

BELEDİYE- POLİS İŞ BİRLİĞİ ARTARAK DEVAM EDİYOR
İSKELE POLİS MÜDÜRLÜĞÜ’NE 1 ARAÇ DAHA HİBE ETTİK
İSKELE POLİS MÜDÜRÜ ŞANLIDAĞ, İSKELE BELEDİYE BAŞKANI SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
SADIKOĞLU: “İPM İLE OLAN İYİ İLİŞKİLERİMİZ VE İŞ BİRLİĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu başkanlığındaki İskele Belediye Meclisi, aldığı karar doğrultusunda, İskele Polis Müdürlüğü’ne bir araç daha hibe etti. Araç teslim öncesinde ise İskele Polis Müdürü Erdal Şanlıdağ ile beraberindekiler, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti, İskele Polis Müdürlüğü’ne yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür etti. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da son dönemde gelişen ve bu gelişime bağlı olarak büyüyen İskele’nin güvenliğini, huzur ve asayişini sağlayan İskele Polis Müdürlüğü ile iyi ilişkilerinin ve iş birliğinin artarak devam edeceğini söyledi, hibe ettikleri aracın da hayırlı olmasını diledi.
İSKELE POLİS MÜDÜRLÜĞÜ’NE 1 ARAÇ DAHA HİBE ETTİK
İskele Belediyesi, İskele halkının asayişini sağlayan, huzur ve güvenliği için 7 gün 24 saat prensibiyle çalışan İskele Polis Müdürlüğü’ne katkı yapmaya devam ediyor. İskele Belediye Meclisi, İPM’ye yeni bir araç daha hibe etti. Müdürlük tarafından Trafik Şube Amirliği’nin kullanımına tahsis edilen araç bugün resmi olarak teslim edildi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu aracın anahtarını ise İskele Polis Müdürü Erdal Şanlıdağ’a teslim etti.
İSKELE POLİS MÜDÜRÜ ŞANLIDAĞ, İSKELE BELEDİYE BAŞKANI SADIKOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
İskele Polis Müdürü Erdal Şanlıdağ da araç teslimi öncesi bugün İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Eylül ayında İskele Polis Müdürlüğü’ne atanan Erdal Şanlıdağ, ziyaretteki konuşmasında, İskele Belediyesi’ne, İskele Polisine verdiği değer ve yaptığı katkılardan dolayı teşekkür etti. Geçmiş yıllarda da İskele Belediyesi tarafından araç hibe edildiğini takip ettiğini ifade eden Şanlıdağ, iş birliklerinin ve iyi ilişkilerinin devamını diledi. Belediye tarafından hibe edilen aracın Trafik Şube Amirliği’nin kullanımına verildiğini söyleyen Şanlıdağ, bu vesileyle araç sürücülerini de dikkatli araç kullanmaları konusunda uyardı.
İskele Polis Müdürü Erdal Şanlıdağ’a İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaretinde İskele Polis Müdür Muavini Nihat Can, Polis Müfettişleri Derviş Çimer ve Türkeç Soyutürk ile Polis Müfettiş Muavini Münüfe Mısırlıoğlu eşlik etti.
SADIKOĞLU: “İPM İLE OLAN İYİ İLİŞKİLERİMİZ VE İŞ BİRLİĞİMİZ HER ZAMAN SÜRECEK”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da son dönemde gelişen ve bu gelişime bağlı olarak büyüyen İskele’nin güvenliğini, huzur ve asayişini sağlayan İskele Polis Müdürlüğü ile iyi ilişkilerinin ve iş birliğinin artarak devam edeceğini söyledi, hibe ettikleri aracın da hayırlı olmasını diledi.
Elimizden gelen katkıyı yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz diyen Başkan Sadıkoğlu, ‘ortak gayemiz İskele. İskele’nin kalkınması, gelişmesi ve yaşanabilir bir bölge olması için var gücümüzle çalışıyoruz’ ifadelerini kullandı. İskele halkının en iyisini hak ettiğini belirten Başkan Sadıkoğlu, bu kapsamda İskele’deki tüm kamu-kurum ve kuruluşlarla istişare içerisinde olduklarını da hatırlattı.
Okunma 250 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli