Çarşamba, 06 Aralık 2023 00:00

ÜRETEN KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ

ÜRETEN KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ
BAŞKAN SADIKOĞLU, ERGAZİ KÖY KADIN KURSU’NU ZİYARET ETTİ
SADIKOĞLU: “ÜRETEN, AİLE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNAN KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ”
İskele ve köylerinde bulunan köy kadın kurslarında, kadınlarımız üretiyor hem ev ekonomisine katkıda bulunuyor hem de boş zamanlarını yeni bir şeyler öğrenerek geçirmenin mutluluğunu yaşıyor. İskele Belediyesi de üreten kadınların yanında olmayı sürdürüyor. İskele ve köylerinde bulunan köy kadın kurslarını maddi ve manevi olarak destekleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, davet üzerine gittiği Ergazi Köy Kadın Kursu’nda üreten kadınlarla bir araya geldi. Azize Zeynep Yardımcı eğitmenliğindeki Ergazi Köy Kadın Kursu’nda eğitim gören kadınlar, kurslarına göstermiş olduğu ilgi, yaptığı maddi ve manevi destekten ötürü Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür ettiler. Başkan Sadıkoğlu’na köy kadın kursu ziyaretinde Ergazi Köyü Muhtarı Fikret Öztürk de eşlik etti.
BAŞKAN SADIKOĞLU, ERGAZİ KÖY KADIN KURSU’NU ZİYARET ETTİ
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Ergazi Köy Kadın Kursu’nu ziyaret etti. Geçtiğimiz yıl Haziran ayında düzenlenen törenle hizmete giren, köy kadınlarının el emeği göz nuru eserlerini de yapmalarına olanak sağlayan Köy Lokali’nde faaliyetlerini sürdüren Köy Kadın Kursu’nu davet üzerine ziyaret eden Başkan Sadıkoğlu, kadınlar tarafından üretilen el emeği göz nuru eserleri de yerinde görme şansı buldu.
Kıbrıs Kültürüne ışık tutan çok sayıda eserin üretildiği köy kadın kurslarına maddi ve manevi desteklerini sürdürdüklerini ifade eden Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak Ergazi Köyü’nde üreten kadınların da yanında olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.
SADIKOĞLU: “ÜRETEN, AİLE EKONOMİSİNE KATKIDA BULUNAN KADINLARIMIZIN YANINDAYIZ”
Üreten ve ürettiklerini satarak aile bütçesine katkıda bulunan kadınları her zaman takdir ettiğini ifade eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Ergazi Köy Kadın Kursu’na çalışmalarında başarılar diledi. İskele Belediyesi olarak her zaman için doğru olanın, güzel olanın ve üreten herkesin yanında olmayı ilke edindiklerini de belirten Başkan Sadıkoğlu, köy kadın kurslarının önemine işaret ederek İskele ve köylerindeki kadınların projelerini desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini ifade etti.