İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 08 Aralık 2023 00:00

İSKELE BELEDİYESİ SAĞLIK BİRİMİ 9. YILINDA

408987013 761513059349343 4423559807217663854 n

 

İSKELE BELEDİYESİ SAĞLIK BİRİMİ 9. YILINDA
SAĞLIK BİRİMİMİZ BÜNYESİNDEKİ ODYOLOGLAR, KULAK VE İŞİTME TESTLERİNE BAŞLADI
İskele Belediyesi bünyesine kazandırılan Sağlık Birimi 9 yıldır, İskele ve köylerindeki sağlık faaliyetlerini başarıyla sürdürmeye devam ediyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun ‘hizmet gönül işidir’ sözünden hareketle sağlık hizmetini 9 yıldır evlere taşıyan Sağlık Birimi, hizmet ağındaki kişilerin de taktirini topluyor. Birim bünyesinde bulunan hemşireler, psikolog, diyetisten, fizyoterapist ve Odyolog’un (işitme ve denge uzmanı) yanı sıra kuaför hizmetiyle İskele ve 21 köyüne hizmet götürüyor. İskele ve 21 köyünde yaşamlarını sürdüren özel gereksinimli, sosyal yardım maaşı alan, 65 yaş ve üstü kişiler İskele Belediyesi Sağlık Birimi’nin sunduğu tüm hizmetlerden ücretsiz yararlanabiliyor. İskele Belediyesi’nin evde sağlık hizmet kalitesinin ortağı Physioart Fizik Tedavi Rehabilitasyon ve Sağlık Kliniği’yle de işbirliği sürüyor.
SAĞLIK BİRİMİMİZ BÜNYESİNDEKİ ODYOLOGLAR, KULAK VE İŞİTME TESTLERİNE BAŞLADI
Geçtiğimiz yıl Kasım ayında İskele Belediyesi Sağlık Birimi bünyesine dahil ettiğimiz kulak ve işitme testi hizmeti de devam ediyor. Birim bünyesinde hizmet veren Odyologlarımız her 3 ayda bir İskele ve 21 köyünde yaşamlarını sürdüren özel gereksinimli, sosyal yardım maaşı alan, 65 yaş ve üstü kişilere kulak ve işitme testi yapıyor. Odyologlarımız bu kapsamda kulak ve işitme testlerine başladı. Birime kayıtlı insanlara ücretsiz hizmet sunan odyologlar, gerekli görmesi durumunda kişileri kliniklerinde de ağırlayarak detaylı tarama yapıyor. Odyologlarımız kişilerin işitme veya denge kontrolleriyle, işitme bozukluklarının önlenmesi adına çalışmalar yapıyor.
KAYIT YAPTIRMAK İÇİN ARAYIN
Tam 9 yıldır gidilmedik köy, çalınmadık kapı bırakmayarak, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nun her fırsatta dile getirdiği Hizmet Gönül İşidir prensibiyle hareket eden, güler yüzü ve gösterdikleri yakın ilgiyle büyük takdir gören İskele Belediyesi Sağlık Birimi’ne kayıtlar da sürüyor. Henüz Sağlık Birimi’den hizmet almayan ancak özel gereksinimli, sosyal yardım maaşı alan, 65 yaş ve üstü kişiler birime 05488101220 numaralı telefondan Birim Sorumlusu Berna Bal’a ulaşarak kayıt yaptırabiliyor.
Bazı özel durumlarda doktor onayı ve talep dilekçesi de gerektiren Fizyoterapist, Diyetisyen, Psikolog ve Odyolog’un yanı sıra hemen hemen her gün bir köye giderek burada hizmet veren İskele Belediyesi Sağlık Birimi hemşirelerimizin sunduğu hizmetler arasında ise
• Ateş ölçümü
• Tansiyon ölçümü
• Nabız ölçümü
• Oksijen ölçümü
• Şeker ölçümü
• Hasta Bakımı (Doktor onayıyla)
• Hasta yatak yarası pansumanı (Doktor onayıyla)
bulunuyor.
Okunma 192 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli