Ä°skele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 29 Aralık 2023 00:00

YENÄ° YIL ARÄ°FESÄ°NDE DENETÄ°MLER SIKLAÅžTI

415751770 776481327852516 8146134660487459917 n

 

YENÄ° YIL ARÄ°FESÄ°NDE DENETÄ°MLER SIKLAÅžTI
ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ, İSKELE’DE 3 GÜNDE 12 RESTORAN 8 MARKET DENETLEDİ
2 RESTORANIN FAALÄ°YETLERÄ°, HÄ°JYEN KOÅžULLARINI SAÄžLAYANA KADAR DURDURULDU
Geçtiğimiz ay, İskele Belediyesi Zabıta Birimi bünyesinde oluşturulan Çevre ve Sağlık Bölümü, yeni yıl arifesinde denetimlerini sıklaştırdı. Halk sağlığında hareketle son 1 haftada 12 restoran 8 market denetleyen ekip, market denetimleri sıranda tarihi geçmiş ve saklama koşullarına uygun olmayan toplam 335 ürüne el koyarak imha etti. Restoran denetimleri sırasında ise 2 restoran, hijyen kurallarına uymadığı gerekçesiyle, gerekli hijyen koşullarını sağlayana kadar faaliyetini durduruldu. 1 işletmeye ise para cezası verildi.
ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ, İSKELE’DE 3 GÜNDE 12 RESTORAN 8 MARKET DENETLEDİ
İskele Belediyesi Çevre ve Sağlık Bölümü, İskele’deki işletmelere deyim yerindeyse göz açtırmıyor. Geçtiğimiz ay resmi olarak göreve başlayan Çevre ve Sağlık Bölümü, kısa sürede sıkı denetimler gerçekleştirdi. Özellikle yılbaşı arifesi olması dolayısıyla bu hafta içinde gündüz ve gece denetimler gerçekleştiren ekip, insanların yoğun olarak gittiği mekanları, marketleri mercek altına aldı. Son bir haftada 12 restoran 8 market denetleyen Çevre ve Sağlık Bölümü, gerekli hijyen koşullarına uymayan işletmelere ceza-i işlem uyguladı. Bu kapsamda 2 restoranın faaliyetlerini, hijyen kurallarına uymadığı gerekçesiyle durduran ekip, 1 işletmeye ise para cezası uyguladı.
335 ÃœRÃœNE, Ä°MHA EDÄ°LMEK ÃœZERE EL KONULDU
Çevre ve Sağlık Bölümü, İskele’de market denetimi de gerçekleştirdi. İskele ve köylerindeki marketleri; iş yeri açma ve çalıştırma izin belgeleri ile sağlık karnelerinin yanı sıra, ürünlerin son kullanma tarihleri, sağlığa elverişli olup olmadıkları gibi pek çok kriterde denetimden geçiren ekip, günün sonunda denetimlerde eksiklikleri tespit edilen kimi marketlere tutanak düzenledi, kimisine ise sözlü uyarıda bulundu. Eksikliklerin giderilmesi için de 10 iş günü süre tanıyan ekibimiz tarihi geçmiş ve saklama koşullarına uygun olmayan toplam 335 ürünü imha etmek üzere topladı.
ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ, İHBARLARI ANINDA DEĞERLENDİRİYOR
Kısa sürede birçok noktada gördükleri sorunları çözen, kurallara ve yasalara uymayanlara cezai işlem uygulayan İskele Belediyesi Zabıta Birimi bünyesinde oluşturulan Çevre ve Sağlık Bölümü, ihbarlara da büyük önem veriyor. İskele ve köylerinde yaşayanların yanı sıra İskele’yi ziyaret edenler de Bölüm Sorumlusuna 7 gün 24 saat boyunca 0548 810 11 01 numaralı telefondan ulaşabilecek ya da WhatsApp üzerinden mesajlarını iletebilecekler.
Okunma 414 defa

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli