Ä°skele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • Ä°SKELE BELEDÄ°YE PERSONELÄ° YENÄ° YIL YEMEĞİNDE BÄ°R ARAYA GELDÄ°
Cuma, 29 Aralık 2023 00:00

İSKELE BELEDİYE PERSONELİ YENİ YIL YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

 

FB IMG 1703864775979

İSKELE BELEDİYE PERSONELİ YENİ YIL YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

Acısıyla tatlısıyla ama yine çok çalışarak bir yılı daha geride bırakan Ä°skele Belediye Personeli, yeni yıl yemeÄŸinde bir araya geldi. Hizmet gönül iÅŸidir anlayışıyla, Ä°skele ve köylerine hizmetini gönülden yapan personel, aynı masanın etrafından buluÅŸtu. Hemen hemen bütün birimlerin katıldığı yemek, Ä°skele Belediye BaÅŸkanı Hasan SadıkoÄŸlu’nun öncülüğünde Ä°skele Belediyesi Piknik Restoran’da gerçekleÅŸti. 

BAÅžKAN SADIKOÄžLU, PERSONELÄ°NÄ°N YENÄ° YILINI KUTLADI

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi Piknik Alanı’nda bulunan Piknik Restoran’da, İskele Belediye Personeli ile bir araya geldi. Tüm çalışanların yeni yılını kutlayan Başkan Sadıkoğlu, İskele ve köylerine en iyi hizmeti sunmak için çalışanlarla her zaman birlik ve beraberlik içerisinde olacaklarının mesajını verdi. Yemekte konuşan Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi’nin çok iyi bir ekibe sahip olduğunu söyledi, bu ekiple daha nice başarılı işler ortaya koyacaklarını vurguladı. Yeni yılın çalışanlara ve ailelerine hayırlı olmasını da dileyen Başkan Sadıkoğlu, İskele ve köylerinin yanı sıra tüm halkın yeni yılını da kutladı.

Okunma 473 defa

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli