İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSKELE BELEDİYESİ KÜLTÜR&SANAT GÜNLERİ DEVAM EDİYOR TANYA VE UĞUR, İSKELE’DE GENÇLERLE BULUŞTU GASTRONOMİ SÖYLEŞİSİNİN ARDINDAN YAPILAN WORKSHOP BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Salı, 12 Mart 2024 00:00

İSKELE BELEDİYESİ KÜLTÜR&SANAT GÜNLERİ DEVAM EDİYOR TANYA VE UĞUR, İSKELE’DE GENÇLERLE BULUŞTU GASTRONOMİ SÖYLEŞİSİNİN ARDINDAN YAPILAN WORKSHOP BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

FB IMG 1710251478166

 

İSKELE BELEDİYESİ KÜLTÜR&SANAT GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

TANYA VE UĞUR, İSKELE’DE GENÇLERLE BULUŞTU

GASTRONOMİ SÖYLEŞİSİNİN ARDINDAN YAPILAN WORKSHOP BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 

İskele Belediyesi 13. Kültür&Sanat Günleri devam ediyor. 29 Mart’a kadar devam edecek etkinlikler bugün, Türkiye’de katıldığı MasterChef isimli yarışmada, ülkemizi başarıyla temsil eden, Kıbrıs Türk halkını gururlandırarak, gönüllerin şefi olan Tanya Kilitkayalı ile yine aynı yarışmada adını duyuran Uğur Yılmaz Deniz’i ağırladı. Önce gastronomi söyleşisinde bölge okullarındaki gençlerle İskele AKM’de bir araya gelen Kilitkayalı ve Deniz, ardından ise İskele Belediyesi Kültür Evi önünde workshop da buluştular.  

GASTRONOMİ SÖYLEŞİSİNİN ARDINDAN YAPILAN WORKSHOP BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ 

Tanya Kilitkayalı ile Uğur Yılmaz Deniz İskele AKM’de gerçekleşen gastronomi söyleşisinde, bilgilerini gençlerle paylaştılar. Gençler tarafından büyük bir dikkatle dinlenilen ikili, atölye çalışması için de İskele Belediyesi Kültür Evi’nin mutfağında ve bahçesinde gençlerle vakit geçirme fırsatı buldular. Etkinliğe İskele Ticaret Lisesi Gastronomi Bölümü öğretmen ve öğrencileri de yakın ilgi gösterdiler. 

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümünden mezun olan Tanya Kilitkayalı ile MasterChef isimli yarışmada adını duyuran Uğur Yılmaz Deniz’in İskele’de gençlerle buluşmasına Tanya’nın babası, bölgemiz esnaflarından, aynı zamanda İskele Belediyesi Kültür Evi önündeki kerpiç fırını yapan Alkan Kilitkayalı ile annesi de eşlik etti. Gençler için hazırladıkları çörek ve hellimli&zeytinlileri kerpiç fırında pişiren Kilitkaya çifti, gençlere, Kıbrıs Kültürü hakkında önemli paylaşımlarda bulundular.

Okunma 422 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli