Perşembe, 02 May 2024 00:00

DAHA YEŞİL BİR İSKELE İÇİN MESAİ HARCIYORLAR

DAHA YEŞİL BİR İSKELE İÇİN MESAİ HARCIYORLAR
İSKELE BELEDİYESİ PARK&BAHÇE BİRİMİ GÜÇLÜ KADROSUYLA İSKELE VE KÖYLERİNİ GÜZELLEŞTİRİYOR
İskele Belediyesi, İskele ve köylerinin dört bir yanında, dört mevsim sahada. Belediye bünyesinde yer alan ve güçlü kadrosuyla dikkat çeken Park&Bahçe Birimi de daha yeşil bir İskele ve beldeleri için yoğun mesai harcıyor. İskele ve 21 köyünde çalışmalarını aralıksız sürdüren birime bağlı ekipler, yeşil alanlarda ve parklarda bakım-onarım çalışmalarına devam ederken çiçek dikimi, ağaçlandırma, budama, çim biçme, yabani ot temizliği, sulama çalışmalarını da hız kesmeden sürdürüyor. Mevcut yeşil alanlarda titizlikle çalışan ekip, yeni yeşil alanların oluşturulması için de çaba sarf ediyor.
İskele Belediyesi, bünyesindeki tüm birimleriyle, halka hizmet için çalışmaya devam ediyor. Hizmet Gönül anlayışıdır prensibiyle İskele ve köylerinde çalışmalarını sürdüren İskele Belediyesi, bünyesindeki tüm birimlerle sahada aktif rol oynuyor. O birimlerden biri de Park&Bahçe Birimi. Mevsim gözetmeksizin; yaz-kış, ilkbahar-sonbahar demeden İskele ve 21 köyünde bulunan park ve yeşil alanlarda yoğun mesai harcayan 24 kişilik güçlü kadrosuyla her daim sahada olan birim özellikle halkın ortak kullanımına açık tüm alanları temiz, sağlıklı ve bakımlı hale getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Park&Bahçe birimine bağlı ekipler; yalnızca mevsimlik çiçek dikimi, ot biçme veya peyzaj çalışması yapmıyor, İskele’nin doğal güzelliğini de koruyarak çok daha güzel ve daha nezih bir yaşam alanı yaratmak için durmaksızın çalışıyor.
PARK&BAHÇE BİRİMİ DÖRT MEVSİM SAHADA
Park&Bahçe Birim Sorumlusu – Mehmet Kara
Park&Bahçe Birimi İskele Belediyesi Halk Plajı Görevlisi –Osman Gildir / Sinan Öğüt / İsmail Özkol
Park&Bahçe Birimi Boğaz Park Görevlisi – Nur Öğüt / Erdal Kavsara