Salı, 08 Aralık 2015 00:00

HER ŞEY DAHA MODERN BİR İSKELE İÇİN…

2 (4)

İskele Belediyesi zabıta birimi ekipleri çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Ekipler bu kez de İskele Belediyesi’ne bağlı köylerde mandıra denetimlerine başladı.  Köy dışında yer almayan mandıralar hakkında önce sözlü sonra da yazılı uyarıda bulunuldu.

MANDIRALAR, KÖY DIŞINA TAŞINIYIOR

İskele Belediyesi halkın daha sağlıklı ve daha temiz bir ortamda yaşayabilmesi için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. İskele Belediyesi Zabıta Birimi personeli,İskele Belediyesi’ ne bağlı köyleri dolaşarak köy içerisinde bulunan mandıraları tespit etti.  Zabıta Birimleri ilk olarak mandıra sahiplerine, mandıralarını İskele Kaymakamlığı tarafından tahsis edilen bölgeye taşımaları konusunda sözlü uyarı yaptı. Bu uyarıyı dikkate almayan vatandaşlara daha sonra yazılı uyarıda bulunuldu. Kaymakamlık tarafından yer verilmesine rağmen halen daha mandırasını köy dışına taşımayan vatandaşlara, daha temiz ve güzel bir İskele içinuyarıları dikkate alma çağrısı da yapıldı.