İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 25 Aralık 2015 00:00

İSKELE’DE NOEL ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

IMG 5411

İskele Belediyesi, İlçede yaşayan yabancılara yönelik İskele Belediyesi Halk Plajı’nda Noel etkinliği düzenledi. Bu yıl ikincisi düzenlenen etkinlikte toplanan 1.879.00 TL’lik gelir, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlandı.

NOEL ETKİNLİĞİ RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Merkez Kaymakamı Dudu Barkınay, İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, bazı belediye meclis üyeleri, müdür vekili ve Kanser Hastalarına Yardım Derneği adına Proje Koordinatörü Engin Savim, yabancı hastalar temsilcisi Seda Akcan, İskele Sorumlusu Ersin Nizam ile çok sayıda yabancının katıldığı Noel etkinliği renkli görüntülere sahne oldu.

SOĞUK HAVAYA ALDIRIŞ ETMEDİLER

Denize giriş startının İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu tarafından verildiği etkinliğe katılım yoğun oldu. Soğuk havaya aldırış etmeden Noel kutlaması kapsamında denize giren yabancılar, gönüllerinde bir gün geçirdi.

SADIKOĞLU: “HER GÖRÜŞ VE DÜŞÜNCEYE SAYGILIYIZ”

Etkinliğe katılanlara hitaben bir konuşma yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, dili, dini, ırkı farklı olsa da her görüş ve düşünceye saygılı olduklarını ifade etti. İskele’yi kendi bölgeleri ve vatanları olarak benimseyen yabancılara yönelik bu tür etkinlikleri gerçekleştirmeye devam edeceklerini de belirten Sadıkoğlu, etkinlikten elde edilen gelirin Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlama isteğinin kendisini duygulandırdığını ve gururlandırdığını sözlerine ekledi.

NİZAM: “GELİRİN DERNEĞİMİZE BAĞIŞLANMASI ÇOK ANLAMLI”

Kıbrıs’ta Müslümanların yanı sıra Hristiyanların da yaşadığını ve her dine saygılı olduklarını ifade eden Kanser Hastalarına Yardım Derneği İskele Sorumlusu Ersin Nizam ise, düzenlenen etkinliğin gelirinin derneklerine bağışlanmasının son derece anlamlı olduğunu söyledi.

NOEL ETKİNLİĞİNDE 1.879.00 TL TOPLANDI
Piyango çekilişi sonucunda çeşitli hediyelerin de dağıtıldığı Noel Etkinliği’nde elde edilen 1.879 TL’lik gelir ise İskele Belediyesi Müdür Vekili Tahir Musalar tarafından, Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne taktim edildi. Musalar ayrıca, etkinlik organizatörü Chrissie Bara’ya da teşekkür etti.

Okunma 6173 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli