Cuma, 01 Nisan 2016 00:00

BENTER’DEN SADIKOĞLU’NA ZİYARET

12891799 1984292098462009 6914337343313574031 o

Kıbrıs Vakıflar İdaresi Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter; ada genelinde başlattığı ‘Vakıf Ruhu’ ismindeki seminerlerini vermeye devam ediyor. Benter, bu kapsamda bugün (31 Mart) İskele’deydi. Seminer öncesi, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Başkan Hasan Sadıkoğlu’ndan belediyenin yapmış olduğu hizmetler hakkında bilgi alan ve projelerini dinleyen Benter’e ziyaretinde Vakıflar İdaresi Yönetim Kurulu üyeleri İlker Züğürt ile Erdoğan Mani de eşlik etti.

‘VAKIF RUHU’ İSİMLİ SEMİNERE ÖĞRENCİLER BÜYÜK İLGİ GÖSTERDİ

İskele Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde ise İskele Bekirpaşa Lisesi öğrencileri ile buluşan Kıbrıs Vakıflar İdaresi Müdürü Prof. Dr. İbrahim Benter, vakıflar idaresinin görev ve sorumluluklarını anlatma fırsatı buldu.

Karşılık beklemeden iyilik yapmanın bir hayırseverlik olduğunu anlatan Benter gençlerin sunacağı her türlü projeleri değerlendirdiklerini söyledi. Vâkıfa adanan malların gelirleriyle birçok hayır işleri gerçekleştirdiklerini de ifade eden Benter, her bir vakfın gelirinin farklı hayır işleri için kullanılmak üzere atalarımız tarafından bağışlanmış olduğunun da altını çizdi.