• İSKELE TÜM KÜLTÜRLERİ ‘1. KÜLTÜRLERİN KAYNAŞMASI’ ETKİNLİĞİNE DAVET EDİYOR
Perşembe, 07 Nisan 2016 00:00

İSKELE TÜM KÜLTÜRLERİ ‘1. KÜLTÜRLERİN KAYNAŞMASI’ ETKİNLİĞİNE DAVET EDİYOR

12909559 1988358864721999 2719559545362356544 o

İskele Belediyesi’nin bu yıl 1.’sini gerçekleştireceği Kültürlerin Kaynaşması etkinliği için geri sayım başladı. Ada genelinden misafirlerini ağırlamaya hazırlanan İskele ’de hazırlıklar da hız kazandı.

STAND KURACAKLARIN YERLERİ ÇEKİLEN KURALAR İLE BELİRLENDİ

59. Noter İldeniz Elbasan gözetiminde stant sıralarının belirlenmesi için kuralar da çekildi. Stant kuracakların katılımı ile gerçekleştirilen kura çekiminde, kimin hangi standda yer alacağı belli oldu. Kura çekimine Meclis Üyesi Seymen Yılmaz da katıldı.

İSKELE, MİSAFİRLERİNİ RENGÂRENK ÇİÇEKLERLE KARŞILAYACAK

Çemberlerde ve belirli noktalarla yaptığı çiçeklendirme çalışması ile halkın beğenisini kazanan İskele Belediyesi, 1. Kültürlerin Kaynaşması etkinliği için de düğmeye bastı. İskele Belediyesi Park Bahçe Birimi ekipleri, Ecevit Meydanı’nı çiçeklendirmeye başladı. Yaklaşık 2 bin 200 adet (2.200) dil damak çiçeğinin 5 rengini topraklarla buluşturan ekip, standların kurulacağı yol güzergâhındaki binalara da duvara monteli çiçekler yerleştirecek.