Ä°skele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 03 Haziran 2016 00:00

DAHA TEMİZ BİR İSKELE İÇİN…

13301453 2021064471451438 1190185633537787503 o

5 Haziran Dünya Çevre Günü dolayısı ile İskele’de bugün (3 Haziran) çevre temizlik kampanyası düzenlendi. Daha temiz bir İskele için yürütülen ve gün boyu süren kampanyaya Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da destek verdi.

İSKELE’DE ÇEVRE TEMİZLİK KAMPANYASI DÜZENLENDİ

İskele Kaymakamlığı, İskele Belediyesi ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı İskele Şubesi’nin işbirliğinde 5 Haziran Dünya Çevre Günü öncesinde temizlik çalışması yapıldı. Saat 10.00’da Long Beach-İskele Boğaz arasındaki ana arter üzerinde başlayan temizlik kampanyasına Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, iskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı İskele Şubesi Müdürü Ali Orçan ile belediye, kaymakamlık ve sivil savunma personeli katıldı.

ATAOĞLU: TEMİZLİK ÇALIŞMASI 5 HAZİRAN’LA SINIRLI KALMAMALI

Temizlik Kampanyasına İskele’ye gelerek destek olan Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, bir de açıklama yaptı. Kampanyayı düzenleyenleri tebrik ederek konuşmasına başlayan Ataoğlu, temizliğin sadece 5 Haziran Dünya Çevre günü ile sınırlı kalmaması temennisinde bulundu, tüm insanların çevreye karşı daha duyarlı olması gerektiğine vurgu yaptı.

MUSAOĞULLARI: LONG BEACH-BOĞAZ ARASI ÇİFT YÖNLÜ ÇALIŞMA YAPTIK

5 Haziran Dünya Çevre günü öncesinde bir kez daha İskele İlçesi’nde temizlik kampanyası düzenlediklerini belirten İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları da konuşmasında 
Long Beach bölgesinden Boğaza kadar olan yolun hem sağ hem de sol tarafında temizlik çalışması yürütüldüğünü söyledi. Kampanyaya destek veren Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na teşekkür de eden Musaoğulları, bugün görevinin son günü olduğunu da sözlerine ekledi.

SADIKOĞLU: SADECE BUGÜN DEĞİL HER ZAMAN DİKKAT EDİLMELİ

İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konuşmasında belediye olarak sadece bugün değil her zaman temizliğine önem verdiklerine dikkat çekti. Özellikle yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte hemen hemen her gün kuruyan otlara müdahale ettiklerini de ifade eden Sadıkoğlu, 5 Haziran Dünya Çevre Günü öncesinde düzenlenen temizlik kampanyasına destek veren Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu’na, İskele Kaymakamlığı’na, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı İskele Şubesi’ne teşekkür etti.

DAHA TEMİZ BİR İSKELE İÇİN…

Konuşmaların ardından Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, İskele Kaymakamı Ahmet Cenk Musaoğulları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı İskele Şubesi Müdürü Ali Orçan ve Belediye Müdür Vekili Tahir Musalar ile tüm personel temizlik çalışmasına katıldılar.

Okunma 3839 defa

Telif Hakkı © 2024 Ä°skele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli