İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazar, 10 Temmuz 2016 00:00

YILIN GENÇ KIZI VE YILIN GENÇ ERKEĞİ BELLİ OLDU

IMG 0327

İskele Belediyesi ve Havadis Gazetesi işbirliğinde bu yıl 33.’sü düzenlenen Yılın Genç Kızı ve Yılın Genç Erkeği yarışması, Bülent Günkut organizasyonu ile yine ses getirdi. 48. Geleneksel İskele Festivali’nin 9. Gününde gerçekleşen Gençlik Yarışmasının birincileri; Yılın Genç Kızı İskele’den 18 yaşında Vlade Kıraner Yılın Genç Erkeği ise Girne’den 18 yaşındaki Cory Jevdet oldu. Birinciler 1000 TL’lik para ödülün de sahibi oldu

İSKELE FESTİVALİ İLE GELENEKSELLEŞEN YARIŞMA

48. Geleneksel İskele Festivali 9. Günde geleneksel bir yarışmaya ev sahipliği yaptı. Günkut Ajans Direktörü Bülent Günkut organizasyonu ile bu yıl 33.’sü düzenlenen Gençlik Yarışması nam-ı diğer Yılın Genç Kızı ve Yılın Genç Erkeği geceye damgasını vurdu. Birincilere 1000 TL para ödülünün verildiği gece Kıbrıs Genç TV’den canlı yayınlandı.

HEYECANLARI GÖRÜLMEYE DEĞERDİ

Havadis şhow ile başlayan devamında ise Spor ve takım elbise (erkekler) abiye kıyafetler (kızlar) ile podyumda yürüyen genç kız ve genç erkeklerin heyecanı görülmeye değerdi. Hepsi birbirinden güzel genç erkek ve genç kızların heyecanına ailelerinin yanı sıra, Açık Hava Kültür Merkezi’ndeki yarışmayı izleyenler de ortak oldu.

YILIN GENÇ KIZI VLADA KIRANER

Büyük seçici kurulun Yılın Genç Kızı ve Yılın Genç Erkeğini seçmekte bir hayli zorlandığı gecede 33. Gençlik Yarışmasında rakiplerini geride bırakarak Yılın Genç Kızı ünvanını almaya hak kazanan isim Vlada Kıraner oldu. Adının açıklanması ile birlikte heyecanı ikiye katlanan Kıraner 1000 TL’lik para ödülünün sahibi oldu. Yılın Genç Kızı ödülünü İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Ekmekçi verdi.

YILIN GENÇ ERKEĞİ CORY JEVDET

Gecenin finalinde ismi açıklanan bir diğer isim ise Yılın Genç Erkeği kategorisinde birinci olan Cory Jevdet de 1000 TL’lik para ödülünün sahibi oldu. Ödülünü Meclis Üyesi Seymen Yılmaz ile Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Ekmekçi verdi.


2016 YILIN GENÇ ERKEKLERİ
1. Cory Jevdet 
2. Selçuk Okyar
3. Can Özbilen
4.
2016 YILIN GENÇ KIZLARI 
1. Vlada Kıraner
2. Günay Mimar
3. Rale Aydın Güleç

ŞARKILAR GENÇLER İÇİN SÖYLENDİ

Jüri koltuğuna Gülsev Ekmekçi, Deniz Düzgün, Sıdıka Özateş, Bahar Gökhan, Berfe Alisinanoğlu, Hanife Arıburun, Akay Günkut, Kemal Ağın, Ferhat Eren, Mustafa Cancuri
Ve Sadık Kolihan’ın oturduğu 33. Gençlik Yarışması’nda; Bahar Gökhan ve Öztürk Öz de sahne aldı, seslendirdikleri şarkıları ile bir nebze olsun gençlerin heyecanını dindirmeye çalıştı.

SADIKOĞLU: “FESTİVALİMİZ YARIM ASIRLIK OLMA YOLUNDA”

Geceye ev sahipliği yapan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu bir de konuşma yaptı. Geleneksel İskele Festivali’nin yarım asırlık olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini söyleyen Sadıkoğlu; 33. Gençlik Yarışması’na ev sahipliği yapıyor olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. İskele Belediye başkanı, konuşmasının sonunda ise Havadis Gazetesi başta olmak üzere yarışmaya katkı koyan herkese teşekkürlerini sundu.

GÜNKUT: “50. YILDA DA BİRLİKTE DAİMA İLERİYE”

Günkut Ajans Direktörü, 33. Gençlik Yarışmasının organizatörü Bülent Günkut ise konuşmasında, 50.yılına 2 adım kaldığını ve İskele Festivali’nde olmaktan gurur duyduğunu söyledi. Katkılarından ötürü İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na ve Havadis Gazetesi’ne teşekkürlerini sundu.

HÜSEYİN EKMEKÇİ: “BU YARIŞMADA YER ALMAK GURUR VERİCİ”

Gençlik Yarışması’na 7 yıldır destek verdiklerini söyleyen Havadis Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Ekçmekçi ise konuşmasında, “İskele Belediye Başkanı istediği sürece İskele’ de, bu yarışmada olacağız” dedi. Havadis ailesi olarak burada olmaktan mutlu olduklarını da ifade eden Ekmekçi kendisinin de bir Larnakalı olduğunu ve tüm programlarını da İskele Festivali’ne göre ayarladıklarını belirtti. Hüseyin Ekmekçi, iki büyük marka İskele Belediyesi ve Günkut Ajans’ın yanına Havadis’in ismini yazdırmanın da ayrıca gurur verici olduğunu vurguladı.


HAVAİ FİŞEKLER, GENÇLER İÇİN ATILDI

Birinci, ikinci ve üçüncülerin açıklandığı gece plaketlerde verdi. Havai fişek gösterilerinin de yapıldığı organizasyon; Yılın Genç Kızı ve Yılın Genç Erkekleri ile fotoğraf çekimi ile son buldu.


Erkek Adaylar

2 numara Zübeyir Elmazoğlu(17) – Yeniboğaziçi
4 Numara Mert Yasak (17) – Gelincik
6 numara Can Özbilen (17) – Yıldırım 
8 numara Cory Jevdet(18) – Girne 
10 numara Çağlar Çankaya (17) – Lefkoşa 
11 numara Günay Mimar (14) – Yenierenköy 
12 numara Selçuk Okyar (16) – Lefkoşa

Kız adaylar

1 numara Meryem Aşaroğlu (17) – Gazimağusa 
3 numara Pınar Balkız (19) – Gazimağusa 
5 numara Buse Umut (17) – Alayköy 
7 numara Vlada Kıraner (18) – İskele 
9 numara Buket Güler (17) – Gazimağusa 
13 numara Rale Aydın Güleç (17) – Gazimağusa

Okunma 4975 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli