• Haberler
Pazartesi, 08 Temmuz 2019 00:00

11. İSKELE RALLİSİNİN ŞAMPİYONU DENKTAŞ-MİŞON İKİLİSİ

66023963 2919704891587387 7568838376875360256 o

Bu yıl 11.’si düzenlenen İskele Rallisi yine nefes kesti. 6 – 7 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşen rallinin kazananı son etapta belli oldu. Son ana kadar Ömer Yıldız -Mustafa Yücener ikilisinin kazanmasına kesin gözüyle bakılırken ikili yaşadıkları talihsiz kaza sonrası 1.’liği Rauf Denktaş –Mehmet Mişon ikilisine kaptırdılar…

TOZU DUMANA KATTILAR
51. Geleneksel İskele Festivali bünyesinde 11. İskele Rallisine katılan sporcular bir kez daha tozu dumana kattılar. Her yıl büyük bir heyecanla beklenen ralli, her etabıyla deyim yerindeyse yürekleri ağızlara getirdi. İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ve meraklılarına heyecan dolu anlar yaşatan İskele Rallisinin startını ise İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu verdi.

YARIŞLARI 15 ARAÇ TAMAMLADI
İskele Belediyesi’nin lojistik destek verdiği ALPET katkılarıyla Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından düzenlenen 2019 Ralli Şampiyonası üçüncü yarışı olan 11. İskele Ralli ’si 19 aracın katılımıyla gerçekleşti ancak 15 aracın finali görebildi.

ŞAMPİYON DENKTAŞ-MİŞON İKİLİSİ
2 gün süren 11. İskele Rallisi’nin ödül töreni ise Festival alanında yapıldı. Çekişmeli geçen yarışta genel klasmanda birinci gelen ekip Rauf Denktaş – Mehmet Mişon ikilisi olurken; ikinci sırada Cevdet Alptürk – Özden Yılmaz geldi. Fikri Macila –Doğa Koyuncu ise etabı üçüncü sırada tamamladılar. Festival alanında düzenlenen ödül törenine ise İskele Belediyesi Asbaşkan Vekili Sefa Kurukafa, Spor Komitesi Başkanı Çağlar Karadağ, Müdür Vekili Mustafa Kabasakal ile Kıbrıs Türk Otomobil Kurumu Başkanı Tigin Kişmir’in yanı sıra hız tutkunları katıldı.

GENEL KLASMAN
1.Rauf Denktaş – Mehmet Mişon
2.Cevdet Alptürk – Özden Yılmaz
3.Fikri Macila –Doğa Koyuncu

SINIF 1 KLASMANI
1.Selen Bilgimer – Sabahattin Dağlı
2.Buğur Kambillili – Mehmet Çağla
3.Oktay Çocuk – Hüseyin Çocuk

SINIF 3 KLASMANI
1.Osman Pozan – Birdal Cihangir

SINIF 4 KLASMANI
1.İbrahim Yolcu Argün – Niyazi Yorgancıoğlu
2.Özhan Karaduman – Serdar Kumru

SINIF N KLASMANI
1.Murat Aşık – Ali Kiremitcioğlu

SINIF R KLASMANI
1.Edim Macila – Güner Şevketoğlu
1.Mustafa Çelikden – Warren Morgan

GENÇ PİLOT
Buğur Kambillili

Telif Hakkı © 2020 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.