• TİYATRO GÜNLERİ’NDE SONA YAKLAŞILIYOR GÜZELTURT BELEDİYE TİYATROSU ‘TERSİNE DÜNYA’YI İSKELE AKM’YE TAŞIDI
Pazartesi, 20 May 2024 00:00

FB IMG 1716195930713

TİYATRO GÜNLERİ’NDE SONA YAKLAŞILIYOR

GÜZELTURT BELEDİYE TİYATROSU ‘TERSİNE DÜNYA’YI İSKELE AKM’YE TAŞIDI

TERSİNE DÜNYA İSİMLİ OYUN, İZLEYENLERİ GÜLMEKTEN KIRDI GEÇİRDİ

TİYATRO GÜNLERİ 27 MAYIS’TA SHAKESPEARE’İN HAYALETİ İLE FİNAL YAPACAK

27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde başlayan İskele Belediyesi 2. Tiyatro Günleri, final yapmaya hazırlanıyor. 27 Mayıs’ta Girne Belediyesi Oda Tiyatrosu’nun sahneleyeceği drama türündeki Shakespeare’in Hayaleti isimli oyunuyla sona erecek Tiyatro Günleri’nde cumartesi akşamı da Güzelyurt Belediye Tiyatrosu, İskele’deydi. Komedi türündeki ‘Tersine Dünya’ isimli oyununu İskele AKM sahnesine taşıyan, seyircisini kahkahaya boğan ekibin performansı tam not aldı.

GÜZELTURT BELEDİYE TİYATROSU ‘TERSİNE DÜNYA’YI İSKELE AKM’YE TAŞIDI

İskele Belediyesi 2. Tiyatro Günleri, Güzelyurt Belediye Tiyatrosu’nun ‘Tersine Dünya’ isimli oyunuyla devam etti. 18 Mayıs Cumartesi akşamı İskele AKM’de sahnelenen oyun, tiyatro severlere keyifli bir gün yaşattı. Kadrosuyla, performansıyla göz dolduran ekip, oyun bitiminde, salonu dolduran kalabalık tarafından ayakta alkışlandı. Oyunu izlemeye gelenler arasında İskele Belediyesi Asbaşkan Vekili Sefa Kurukafa, Meclis Üyeleri Zekiye Gece ve Hanife Demir’in yanı sıra İskele Belediye Tiyatrosu Yönetmeni Sami Yakar ile ekibi de yer aldı.

İskele Belediye Tiyatrosu