İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • TAKİBE ALINAN VİDANJÖRLERE SUÇÜSTÜ YAPILDI İSKELE BELEDİYESİ ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ İLE ÇEVRE DAİRESİ AYNI FİRMAYA 6 ASGARİ ÜCRET CEZA
Salı, 21 May 2024 00:00

TAKİBE ALINAN VİDANJÖRLERE SUÇÜSTÜ YAPILDI İSKELE BELEDİYESİ ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ İLE ÇEVRE DAİRESİ AYNI FİRMAYA 6 ASGARİ ÜCRET CEZA

FB IMG 1716300064683

 

 

TAKİBE ALINAN VİDANJÖRLERE SUÇÜSTÜ YAPILDI

İSKELE BELEDİYESİ ÇEVRE VE SAĞLIK BÖLÜMÜ İLE ÇEVRE DAİRESİ AYNI FİRMAYA 6 ASGARİ ÜCRET CEZA KESTİ

EKİPLER, VATANDAŞLARDAN GELEN İHBARLARI DEĞERLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

İskele Belediyesi Çevre ve Sağlık Bölümü, insan sağlığından hareketle, insan sağlığını olumsuz etkileyen, kural tanımayan işletmelere göz açtırmıyor. Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Sağlık Bölümüne gelen ihbar üzerine Çevre Dairesi ile birlikte hareket eden Çevre ve Sağlık Bölümü, cumartesi gecesi takibe aldığı vidanjöre, vidanjör kabul alanı dışında bulunan boş bir araziye pis su boşaltımı yapığı gerekçesiyle cezai işlem uyguladı. Aynı firmaya ait bir başka vidanjörün de pazartesi günü kural ihlali yaptığını tespit eden Çevre Dairesi ve İskele Belediyesi Çevre ve Sağlık Bölümü ilgili firmaya toplam 6 asgari ücret ceza kesti. 

PİS SU BOŞALTIMI YAPTIĞI TESPİT EDİLEN VİDANJÖRLERE 6 ASGARİ ÜCRET CEZA KESİLDİ

İskele ve köylerinde çevre ve sağlık denetimleri tüm hızıyla devam ediyor. Halk sağlığından hareketle, denetimlerini sıklaştıran, vatandaştan gelen ihbarları büyük bir titizlikle değerlendiren İskele Belediyesi Çevre ve Sağlık Bölümü, bir kez daha önemli bir baskına imza attı. Vatandaştan gelen ihbarı Çevre Dairesi ile paylaşan İskele Belediyesi Çevre ve Sağlık Bölümü, iki ayrı suçüstünde aynı firmaya ait 2 vidanjöre toplam 6 asgari ücret ceza kesti. 

Cumartesi gecesi takibe aldıkları vidanjörü, vidanjör kabul alanı dışında bulunan boş bir araziye pis su boşaltımı yaparken suçüstü yapan Çevre Dairesi 2 asgari ücret, İskele Belediyesi Çevre ve Sağlık Bölümü de vidanjörün bağlı bulunduğu firmaya 1 asgari ücret cezai işlem uyguladı. 

İlk cezai işlemin ardından aynı firmaya ait başka bir vidanjör hakkındaki gelen ihbarı bir kez daha değerlendiren ekipler, Pazartesi günkü denetimde de yine aynı noktaya, aynı firma tarafından vidanjörle pis su boşaltımı yaparken tespit eden ekipler, firmaya bir kez daha 3 asgari ücret ceza uyguladı.

EKİPLER, VATANDAŞLARDAN GELEN İHBARLARI DEĞERLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR

İskele’nin son dönemdeki gelişimi ve bu gelişime bağlı olarak büyümesi nedeniyle geçtiğimiz yıl sonunda İskele Belediyesi Zabıta Birimi bünyesinde oluşturulan Çevre ve Sağlık Bölümü, yaptığı denetimlerle İskele ve 21 köyünde mevcut işletmelere yasalara ve kurallara uyması konusunda göz açtırmıyor. Sorumlu Zabıta Memuru Cemal Kurteli ile Zabıta Memuru Ceyhun Ketenoğlu’nun yer aldığı İskele Belediyesi Çevre ve Sağlık Bölümü vatandaşlardan gelen ihbarları anında değerlendirerek harekete geçiyor. Kısa sürede başarılı işlere imza atan Çevre ve Sağlık Bölümüne, vatandaşlar, mesai gözetmeksizin, 0548 810 11 01 numaraları telefondan ulaşılabiliyor

Okunma 439 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli