• HAYDİ İSKELE TRİBÜNE! ?ŞAMPİYON TAKIMINI YALNIZ BIRAKMA! LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ - KOOP SPOR SK KARŞILAŞMASI YARIN 90. Yıl
Çarşamba, 22 May 2024 00:00

FB IMG 1716400642062

HAYDİ İSKELE TRİBÜNE!

?ŞAMPİYON TAKIMINI YALNIZ BIRAKMA!

LARNAKA GENÇLER BİRLİĞİ - KOOP SPOR SK KARŞILAŞMASI YARIN

90. Yıl İskele Kupası ve Basketbol Federasyonu tarafından düzenlenen 1. Ertan Azer Kupası’nı kazanarak İskele’mize büyük gurur yaşatan başarılı kulübümüz Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Basketbol Takımı, şampiyonluğunu sürdürmekte kararlı.

Takımımız Basketbol Ligi 2. Devre ilk maçı için yarın (23 Mayıs) saat 20.00’da sahaya çıkıyor. İskele Dr. Fazıl Küçük Stadı’nda, kendi evinde KOOP Spor S.K’yı ağırlayacak Larnaka Gençler Birliği Spor Kulübü Basketbol Takımı’na başarılar diliyor, tüm halkımızı omuz omuza, tribünde, takımımızı desteklemeye davet ediyoruz.