Salı, 11 Haziran 2024 00:00

OKULLARDA YILSONU HEYECANI YAŞANIYOR
DR. SUAT GÜNSEL DEVLET İLKOKUL İSKELE ÖĞRENCİLERİ GÖSTERİLERİYLE GÖZ DOLDURDU
YILSONU ETKİNLİĞİ ÖNCESİNDE RESİM İŞ SERGİSİ AÇILDI
Ülke genelindeki okullarda olduğu gibi İskele Belediyesi sınırları içerisinde bulunan okullarda da yıl sonu heyecanı yaşanıyor. . 1 yıllık eğitim-öğretim dönemini noktalamanın mutluluğunu yaşayan çocuklar, öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları birbirinden güzel gösterilerle, deyim yerindeyse göz dolduruyor. Dr. Suat Günsel Devlet İlkokulu İskele’de de dün akşam yılsonu gösterisi vardı. İskele Belediyesi Asbaşkanı Halil Dericioğlu, Meclis Üyesi Sefa Kurukafa, Dr. Suat Günsel Devlet İlkokulu Müdürü Cenk Vamık, öğretmenler ve velilerin katıldığı yılsonu gösterisinde sahneye çıkan çocukların heyecanı görülmeye değerdi.
Yılsonu gösterisinin öncesinde ise İskele Belediyesi Asbaşkanı Halil Dericioğlu, Dr. Suat Günsel Devlet İlkokulu Müdürü Cenk Vamık, Okul Aile Birliği Başkanı Ali Eker ile öğrenciler tarafından hazırlanan resim iş sergisinin açılışını gerçekleştirdiler.