Çarşamba, 18 Eylül 2024 00:00

KAYIT ALTINA ALMA VE MİKROÇİP İŞLEMİ

FB IMG 1726658896953

KAYIT ALTINA ALMA VE MİKROÇİP İŞLEMİ İSKELE’DE

İskele Belediyesi, Belediye sınırlarında bulunan köpekleri kayıt altına alma işlemine devam ediyor. Veteriner Dairesi ile iş birliğinde, 51/1995 Belediyeler (Değiştirilmiş) Yasası, Köpekler Yasası, Hayvanları ve İşletmelerin Tanımlanması ve Kaydı Yasası ile Hayvan Refahı Yasası gereğince İskele Belediyesi sınırlarında bulunan tüm köpekler kayıt altına alınarak, mikroçip takılıyor. Köylerde tamamlanan işlem, İskele’de 18-19-20-23-24 Eylül tarihlerinde devam edecek.

REGISTRATION AND MICROCHIP PROCESS IN ISKELE

Iskele Municipality continues to register dogs within the municipality borders. In cooperation with the Veterinary Department, all dogs within the borders of Iskele Municipality are being registered and microchipped in accordance with the 51/1995 Municipalities (Amended) Law, Dogs Law, Animals and Businesses Identification and Registration Law and Animal Welfare Law. The process, which has been completed in the villages, will continue in Iskele on September 18-19-20-23-24.