İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 18 Eylül 2024 00:00

ERGAZİ KÖY KADIN KURSU BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

 

FB IMG 1726672230898

ERGAZİ KÖY KADIN KURSU BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Millî Eğitim Bakanlığı’na bağlı Ergazi Köy Kadın Kursu İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Kurs Eğitmeni Azize Zeynep Yardımcı öncülüğünde el emeği göz nuru eserler üreterek, yeni şeyler öğrenen kadınlar, ziyaretlerinde, katkılarından dolayı İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür ettiler. Kadınların ziyaretine Ergazi Köyü Muhtarı Fikret Öztürk de eşlik etti.  

KADINLAR HEM ÜRETİYOR HEM ÖĞRENİYOR 

İskele Belediyesi’ne bağlı Ergazi Köyü’nde, Milli Eğitim Bakanlığı himayelerindeki Ergazi Köy Kadın Kursu’nda Azize Zeynep Yardımcı öğretmenliğinde eğitimler devam ediyor. Lefkara İşi, Lapta İşi, Yağlı boya ve tablo, Mono Nakışı, mozaik ve çok sayıda kategoride eğitim alan kadınlar; yaptıklarını paylaşmak, yıl içerisinde yapacakları hakkında bilgi vermek için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti. Kurs eğitmeni Yardımcı, kendilerinin her zaman yanında olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na teşekkür etti. 

SADIKOĞLU: “HER TÜRLÜ DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

İskele Belediyesi’ne bağlı köylerde faaliyetlerini sürdüren köy kadın kurslarına her zaman büyük önem verdiklerini bir kez daha yineleyen Başkan Sadıkoğlu, diğer köy kadın kurslarına olduğu gibi Ergazi Köy Kadın Kursu’na da maddi ve manevi desteklerinin süreceğini ifade etti.

Okunma 720 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli