Perşembe, 20 Nisan 2023 00:00

KUPA HEYECANINI BAŞKANLA PAYLAŞTILAR

342026775 571948228082847 9187763696905312384 n

KUPA HEYECANINI BAŞKANLA PAYLAŞTILAR
Milli Eğitim Bakanlığı Okul Sporları Komitesi tarafından organize edilen Liseler arası futbol turnuvasında şampiyon olarak kupa kazanan Bekirpaşa Lisesi Futbol Takımı, kupa heyecanını İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile paylaştı. Takım oyuncularının yanı sıra teknik heyet ve Bekirpaşa Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Kırata Kasapoğlu ile Okul Aile Birliği Başkanı Ercüment Evlat’ın eşlik ettiği Bekirpaşa Lisesi Futbol Takımı, İskele’ye 45 yıl aradan sonra kupayı getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşadıklarını ifade ettiler.
BAŞKAN SADIKOĞLU FUTBOL TAKIMINI TEBRİK ETTİ
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da kupa heyecanını kendisi ile paylaşan Bekirpaşa Lisesi Futbol Takımı’nı başarısından dolayı tebrik etti. 45 yıl sonra elde edilen başarının heyecan verici olduğunu ifade eden Başkan Sadıkoğlu bu başarıda emeği olan herkese teşekkürlerini sundu.