Perşembe, 20 Nisan 2023 00:00

KURTULUŞ KÖYÜMÜZE HAYIRLI OLSUN!

FB IMG 1681986206058

KURTULUŞ KÖYÜMÜZE HAYIRLI OLSUN!

BELEDİYEMİZE BAĞLI KURTULUŞ KÖYÜ’NDEKİ HAYVANCILARIN SU ÇİLESİ BİTTİ

İskele Belediyesi Su İşleri Birimi’nin İskele ve köylerinde, su sorununu gidermek adına titizlikle yürüttüğü çalışmalar, İskele Belediyesi’ne bağlı Kurtuluş Köyü’nde de sonuç verdi. Kurtuluş Köyü’nde hayvancılıkla uğraşanların yüzü güldü. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu'nun talimatıyla İskele Belediyesi Su İşleri Birimi'ne bağlı Veli Çağakanlı öncülüğündeki Teknik Ekip, 10 tonluk yeni su deposunu Kurtuluş Köyü Köy Lokali’nin önüne yerleştirdi. 2 atlık su motoru ve yaklaşık 40 metrelik su tesisatının da döşendiği Kurtuluş Köyü’nde Elektrik Birimimizin yaptığı kablo bağlantısı ve otomasyon sisteminin ardından bugün itibariyle su akışı sağlandı.