Cuma, 25 Ağustos 2023 00:00

370533401 691363669697616 4852561888769841979 n

EMEKLİLER DERNEĞİ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
İSKELE ŞUBE BAŞKANI VE YÖNETİMİ, DERNEK FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
SADIKOĞLU: “İSKELE’DEKİ TÜM DERNEKLER GİBİ EMEKLİLER DERNEĞİ’NE DE KATKIMIZ SÜRECEK”
İskele Belediyesi’nin İskele’de bulunan dernek, kurum ve kuruluşlara maddi ve manevi katkısı sürerken Emekliler Derneği İskele Şubesi de hem yapılan bu katkılardan dolayı teşekkür etmek hem de dernek faaliyetleri hakkında bilgi vermek için İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret etti.
İSKELE ŞUBE BAŞKANI VE YÖNETİMİ, DERNEK FAALİYETLERİ HAKKINDA BİLGİ VERDİ
Emekliler Derneği İskele Şube Başkanı Aydın Çırakoğlu ve beraberindeki Fevzi Çakmak, Meftun Orkun
Ali Kaya ve Hüsamettin Er, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular. Dernek faaliyetleri hakkında Başkan Sadıkoğlu’na bilgi veren Çırakoğlu, İskele Belediyesi’nin derneklerine yapmış olduğu katkılardan dolayı teşekkür etti, işbirliğinin devam etmesini temenni etti.
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da konuşmasında Emekliler Derneği İskele Şubesi’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Dernek faaliyetlerini yakından takip ettiğini söyleyen Sadıkoğlu, çalışmalarını da taktir ettiğini belirtti. İskele Belediyesi olarak hizmet gönül işidir anlayışıyla hareket ettiklerini de hatırlatan Başkan Sadıkoğlu, İskele’deki tüm dernekler gibi Emekliler Derneği’ne de katkımız sürecek dedi.