İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 26 Ocak 2016 00:00

OKUL BİNASI ÇOK AMAÇLI SALON OLARAK HİZMET VERECEK

12615680 1944949569062929 4295040764609819260 o

İskele Belediyesi, Turnalar Köyü’nde çok amaçlı salon kazandırmak amacıyla başlattığı çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.

İskele ve belde halkının daha huzurlu ortamlarda aileleriyle birlikte mutlu ve güvenli vakit geçirmeleri amacı ile projeler tasarlayan İskele Belediyesi, bu projeleri halkla buluşturmak ve hizmet sunmak adına var gücüyle çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda İskele’ye bağlı Turnalar Köyü’nde bulunan eski ilkokul binası yenileniyor. İskele Belediyesi’nin girişimleri sonucunda Türkiye Cumhuriyeti Yardım Heyeti’nin katkıları ile yapılan çok amaçlı salonda sona yaklaşıldı.

İlk Etabı Tamamladı, İkinci Etaba Geçildi

İlk etabı tamamlanan ve 2016 yılında hizmet vermesi planlanan çok amaçlı salonun ikinci etabı olan çevre düzenlemesine geçildi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da Turnalar’ı ziyaret ederek ilk etabı tamamlanan çok amaçlı salonu inceledi, Turnalar Muhtarı Yaşar Okumuş ve Turnalar Kırsal Kesim Köy Kadın Kolları ile fikir alışverişinde bulundu.

Çevre düzenlemesi konusunda ne yapılabilir konusunda Turnalar Muhtarı ile Turnalar Kırsal Kesim Köy Kadın Kolları, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na düşünce ve önerilerini dile getirdi.

Sadıkoğlu: Her aşamasını Turnalar Halkı ile tasarlayacağız

Her aşamasında Turnalar Köy halkı ile birlikte hareket edeceklerini söyleyen Sadıkoğlu, çok amaçlı salonun ikinci etabı tamamlandığında hizmet vermeye başlayacağını ifade etti.

Proje tamamlandığında; bünyesinde Sağlık Ocağı, Muhtarlık Binası, basketbol ve hentbol sahası, spor aletleri gibi pek çok hizmeti verecek olan çok amaçlı salonun 2016 yılı içerisinde tamamlanıp halkın kullanımına sunulması bekleniyor.

Okunma 6591 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli