İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Salı, 26 Ocak 2016 00:00

BAKAN DÜRÜST’TEN İSKELE’YE ÜNİVERSİTE SÖZÜ

12640405 1945018835722669 4724940380150826185 o

Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, temaslarda bulunmak için geldiği İskele’de, Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ile görüştü. Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret eden Dürüst, önemli açıklamalarda bulundu. İskele’ye üniversite sözü verdi. Bölge okullarına desteklerinden ötürü Sadıkoğlu'na teşekkürlerini sundu.

KEMAL DÜRÜST, HASAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

İskele’ye bağlı Şehit İlker Kartel İlkokulu, İskele Maarif Anaokulu, İskele Ticaret Lisesi, Bekirpaşa Lisesi, Ziyamet İlkokulu, Ziyamet Özel Eğitim Birimi, Mehmetçik İlkokulu ve Mehmetçik Ortaokulu’nda incelemelerde bulunan Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. Dürüst'e ziyaretinde Bakanlık Müsteşarı Bumin Paşa, İskele Milletvekili Hamit Bakırcı ile UBP İlçe Başkanı Osman Kırşan eşlik etti.

SADIKOĞLU: “İSKELE’NİN HAK ETTİĞİ DEĞERİ BULMASINI İSTİYORUZ”

Milli Eğitim Bakanı’nı kabulünde konuşan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İlçe olmalarına rağmen halen daha eksiklikleri olduğunu söyledi. İskele’nin hak ettiği değeri bulmasını istediklerini ifade eden Sadıkoğlu, İskele için acil bir plan hazırlanması gerektiğini vurguladı. Eksikliklerin başında İlçe olmalarına rağmen bir üniversite bulunmamasını gösteren Sadıkoğlu, Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu konuda kendilerine katkıda bulunmasını talep etti.

DÜRÜST: “İSKELE’YE ÜNİVERSİTE AÇILMASI İÇİN EN ÜST SEVİYEDE ÇALIŞMA YAPACAĞIZ”

Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaretinde konuşan Milli Eğitim Bakanı Kemal Dürüst ise İskele’ye önem verdiklerini, bölgenin daha da gelişmesi için ellerinden gelen katkıyı yapacaklarını söyledi. Diğer ilçelerde olduğu gibi İskele’de de bir üniversite açılması talebini ciddi olarak değerlendirdiklerini ifade eden Kemal Dürüst, bunun için en üst seviyede çalışma yapacaklarının sözünü verdi.

1998 yılında ilçe olan İskele’de birçok eksikliklerin bulunduğunun da altını çizen Dürüst, İskele ve Karpaz bölgesinde yaşayan vatandaşlarında hak ettikleri hizmetleri almaları için süratle çalışma başlatacaklarını ifade etti.

Okunma 6389 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli