İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 06 Mart 2017 01:00

‘OYUNCAKLA OYNAMAK HER ÇOCUĞUN HAKKI’

17038858 2236028486621701 2564354942294994232 o

ÇANAKKALE ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİNDEN SORUMLULUK PROJESİ
İskele Belediyesi’nin, 20 Kasım 2015’te Dünya Çocuk Hakları Günü’nde 5 ayrı noktaya yerleştirdiği Oyuncak Kumbaraları ilgi görmeye devam ediyor. Üstelik yalnızca İskele ve Beldelerinde yaşayan çocuklar değil, diğer ilçelerde yaşayan çocuklar da ilgi gösteriyor. Okul Muavini Süleyman Göçer ile Rehber Hocası Bilgen Biliz Çağmel’in eşlik ettiği Gazimağusa’ya bağlı Çanakkale Ortaokulu 6C sınıfı öğrencileri de sosyal sorumluluk projesi kapsamında, kullanmadıkları ve yeni aldıkları oyuncakları Makenzi Halk Plajı’nda bulunan oyuncak kumbarasına attılar. Çanakkale Ortaokulunu, Makenzi Halk Plajında karşılayan isim ise İskele Belediyesi Mali Şube Amiri Mustafa Kabasakal oldu.

ÇAĞMEL: OYUNCAK KUMBARALARI BİZİ HEYECANLANDIRDI 
Açıklamayı ise; İskele’ye gelerek, Makenzi Halk Plajı’nda bulunan oyuncak kumbarasına oyuncak atan öğrencilere eşlik eden Rehber Hocası Bilgen Biliz Çağmel yaptı. Çocuklara dönem başında sosyal sorumluluk projesi kapsamında ne yapabiliriz sorusunu yönelttiğini söyleyen Çağmel, bu kapsam bazı noktalar belirlediklerini söyledi. O noktalardan birinin de İskele Belediyesi tarafından kurulan oyuncak kumbaraları olduğunu belirten Rehber hocası Bilgen Biliz Çağmel, çocukların buraya gelirken heyecanlandığını, kullanmadıkları oyuncakların yanı sıra yeni oyuncaklar satın alarak kumbaraya attıklarını söyledi.

‘PAYLAŞARAK BÜYÜYOR, PAYLAŞARAK MUTLU OLUYORUZ’
Yuvam Anakucağı, Bekirpaşa Lisesi, İskele Ecevit Meydanı, Boğaz Parkı ile Makenzi Halk Plajı’nda yer alan ve İskele Belediyesi demirci atölyesi tarafından yapılan “Paylaşarak Büyüyor, Paylaşarak Mutlu Oluyoruz” isimli oyuncak kumbaraları çocukların, oyuncaklarını paylaşmasını sağlıyor.

İskele Belediyesi’nin, 20 Kasım Dünya Çocuk Hakları Günü’nde 5 ayrı noktaya yerleştirdiği Oyuncak Kumbaraları ilk kez 22 Temmuz 2016’da açılmış, içerisinde biriken oyuncaklar ise Sosyal Hizmet Dairesi İskele Şubesi’ne teslim edilmişti.

Okunma 5350 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli