İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 25 Kasım 2020 00:00

KURSLAR, PANDEMİ KURALLARI ÇERÇEVESİNDE DEVAM EDİYOR

DSCN7377 Large

 

 

KURSLAR, PANDEMİ KURALLARI ÇERÇEVESİNDE DEVAM EDİYOR
ÖTÜKEN KADIN EĞİTİM ENSTİTÜSÜ’NDE 17 KADIN EĞİTİM GÖRÜYOR
İSKELE BELEDİYE BAŞKANI HASAN SADIKOĞLU, ENSTİTÜYÜ ZİYARET ETTİ
SADIKOĞLU: “KURSLARDA ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATILIYOR”
İskele ve köylerinde bulunan köy kadın kursları, pandemi kuralları çerçevesinde faaliyetlerini sürdürüyor. Maske kullanımı ve hijyene dikkat ederek faaliyetlerini sürdüren bir diğer kursumuz ise Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da davet üzerine Öğretmen Neriman Keleş liderliğindeki 17 kadının eğitim gördüğü Enstitüyü ziyaret etti. Ötüken Köyü Muhtarı Turgut Özyöre’nin de eşlik ettiği ziyarette İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, yapılan el emeği göz nuru eserler hakkında bilgi aldı, enstitünün eksiklerini de yerinde inceledi.

MARİFETLİ ELLER ÜRETİME DEVAM EDİYOR
KELEŞ: “BAŞKANIN ZİYARETİ, MOTİVASYON KAYNAĞI”
İskele Merkez ve köylerde bulunan, özellikle kadınların boş vakitlerini değerlendirmelerine olanak sağlayan, kimi kadınların ise ev ekonomisine katkı sağladığı köy kadın kurslarında üretimler sürüyor. Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü’nde Neriman Keleş öğretmenliğinde, Salı günleri eğitimlerine devam eden kursiyerler, pandemiye rağmen üretmeye devam ediyor. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da birçok esere hayat veren kadınları ve kadınların ürettiklerini yerinde görmek için merkezi ziyaret etti. Enstitüyü ziyaret ettiği için Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür eden Öğretmen Neriman Keleş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, bu tür ziyaretlerin, üreten kadınlar için motivasyon kaynağı olduğunu söyledi

SADIKOĞLU: “KURSLARDA ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATILIYOR”
Göreve geldiği ilk günden bu yana, İskele Merkez ve köylerde bulunan Köy Kadın Kursları ile sürekli istişare içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Sadıkoğlu da, vakit buldukça köy kadın kurslarını ziyaret ettiğini söyledi. Ötüken Kadın Eğitim Enstitüsü’nün çok güzel çalışmalara imza attığını belirten Başkan Sadıkoğlu, yeni dönemde kursiyerlere öncülük eden Öğretmen Neriman Keleş’e başarılar diledi. İskele ve köylerindeki kadınların projelerini desteklediklerini ve desteklemeye devam edeceklerini ifade eden Başkan Sadıkoğlu, İskele Belediyesi olarak her zaman için doğru olanın, güzel olanın ve üreten herkesin yanında olmayı ilke edindiklerini söyledi.

Okunma 1387 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli