Çarşamba, 09 Aralık 2020 00:00

DENETİMLER SÜRÜYOR

1 Large zabıta

DENETİMLER SÜRÜYOR
Koronavirüsü ile mücadele kapsamında tedbiri ilk günden bu yana elden bırakmayan İskele Belediyesi Zabıta Birimi, İskele ve köylerindeki denetim faaliyetlerini sürdürüyor. Pandemi kuralları çerçevesinde; temizlik, maske, mesafe kuralları başta olmak üzere alınan tüm tedbirleri mercek altına alan İskele Belediyesi Zabıta Birimi, her bir ayrıntıyı tek tek inceliyor. Geçtiğimiz günlerde çocukların sağlığı açısından büyük önem taşıyan okul kantinlerini denetleyen Zabıta Birimi bu kez denetimlerini vatandaşlarımızın sıklıkla temas etmek zorunda olduğu ve alışverişin yoğunlukla yaşandığı mekanlarda sürdürdü. İşletmelerimize ve tabii ki halkımıza, toplumumuzun sağlığı adına kurallara uydukları için #teşekkürederiz.