İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 24 Aralık 2020 00:00

GELENEKSEL YENİ YIL HEDİYELERİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

132568792 3467153626842508 8526963699059069627 oGELENEKSEL YENİ YIL HEDİYELERİ ÇOCUKLARLA BULUŞTU

BAŞKAN SADIKOĞLU’NUN MESAJI, HEDİYELERLE BİRLİKTE ÇOCUKLARA ULAŞTI
Pandemi dolayısı ile üst düzey önlemlerin alındığı okullarda, maske, sosyal ve hijyen kurallarına, öğretmenlerinin de teşviki ile uyan çocuklar, bu kurallar çerçevesinde eğitimlerini sürdürüyor. Maske dolayısı ile dudaklarındaki tebessüm görülmese de kalplerindeki sevgi ve gözlerindeki tebessüm görülmeye değer. İskele Belediyesi de her yıl çocukların sevinçlerine sevinç katmak ve onları mutlu etmek için dağıtımını gerçekleştirdiği yeni yıl hediyelerini bu yılsonun da çocuklarla buluşturdu. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bu yıl pandemi dolayısı ile hediye dağıtımına katılamadı ama mesajını hediyelerle birlikte çocuklara ulaştırdı.
ÇOCUKLARA HEDİYELERİ, ÖĞRETMENLERİ TARAFINDAN DAĞITILDI
İskele Belediyesi, belediye sınırları içindeki ilkokul, anaokulu ve kreşte eğitim gören çocuklara hediyelerini ulaştırdı. Her yıl İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ve beraberindeki personel eşliğinde dağıtımı gerçekleştirilen hediyeleri, bu yıl ise pandemi nedeni ile öğretmenler dağıttı. Her yıl geleneksel olarak dağıtılan hediyeler, bir kez daha çocukların yüzünü güldürdü.
OYUN HAMURLARI, ARABALAR VE BEBEKLER…
İskele Belediyesi’nin bu yıl ki hediyesi ise yine yaş gruplarına göre değişti. Kreş ve Anaokulu’ndaki çocuklara oyun hamurları hediye edilirken, ilkokul 1. 2. 3. 4. ve 5. Sınıf öğrencilerinden kızlara bebek, erkeklere ise araba verildi. Her bir hediye sınıf öğretmenleri tarafından verilen hediyeler, çocuklar tarafından çok beğenildi.
SADIKOĞLU, ÇOCUKLARIN YENİ YILINI KUTLADI
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da bu yıl pandemi dolayısı ile hediye dağıtımına katılamadı ama mesajını hediyelerle birlikte çocuklara ulaştırdı. Hediye paketlerinin üzerindeki mesajında tüm çocukların yeni yılını kutladı. ‘İyi yıllar çocuklar’ diyen Başkan Sadıkoğlu, tüm çocuklara sağlıklı nice güzel yıllar geçirmeleri temennisinde bulundu.
Okunma 927 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli