Perşembe, 31 Aralık 2020 00:00

PERSONELİN YENİ YILI KUTLANDI

FB IMG 1609410758793

PERSONELİN YENİ YILI KUTLANDI

Her yeni yıl öncesi düzenlenen geleneksel yeni yıl yemeğini bu yıl Koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yapmama kararı alan İskele Belediyesi, personelinin yeni yılını, özel olarak yaptırdığı çikolatalarla kutladı.
Her bir personel için hazırlanan çikolata paketleri maske ve sosyal mesafe kuralı da göz önünde bulundurularak dağıtıldı.
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu ise personelin yeni yılını gönderdiği mesaj ile kutladı. Pandemi nedeni ile bir araya gelemesek de gönüllerimiz bir diyen Başkan Sadıkoğlu, 2021 yılının her şeyden önce sağlık getirmesini dilerken, tüm personele aileleri ile birlikte mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmelerini temenni etti.