Cuma, 05 Şubat 2021 00:00

BİZ HAZIRIZ!

FB IMG 1612515825515

BİZ HAZIRIZ!

PCR Testlerimizin 1 saat içerisinde elimize ulaşması ile birlikte testlerimizi yapmaya başlayacağız. Testlerin yapılacağı İskele Belediyesi Kapalı Düğün Salonu’nda tüm önlemlerimizi aldık. Sosyal mesafe kuralını göz önünde bulundurarak herhangi bir yoğunluğa fırsat vermeden, testlerimizi ilk olarak İskele Polis Müdürlüğü’nde görevli polislerimize, İskele Sağlık Merkezi Çalışanlarımıza, eczanelerde çalışan personele, marketler ve İskele Belediyesi’nde arazide olan belediye personeline yapacağız.
Kimlerin ne zaman test olacağını ise gün gün paylaşacağız.