• 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, İSKELE'DE PANDEMİ KURALLARI ÇERÇEVESİNDE KUTLANIYOR
Cuma, 23 Nisan 2021 00:00

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, İSKELE'DE PANDEMİ KURALLARI ÇERÇEVESİNDE KUTLANIYOR TBMM’nin açılışının 101 yıldönümü aynı zamanda Türk Halkının egemenliğinin ilan edildiği gün ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün tüm dünya çocuklarına armağan ettiği gün olan bugün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, İskele’de, çocuk cıvıltıları olmadan, resmi ve sade bir törenle kutlandı. Pandemi kuralları çerçevesinde, sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat edilerek yapılan İskele Atatürk Anıtı önündeki törende, protokol sırasına göre anıta çelenkler sunuldu. 1 dakikalık saygı duruşunun ardından ise İstiklal Marşı eşliğinde bayraklar göndere çekildi.

Ortam