İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Çarşamba, 16 Haziran 2021 00:00

YAPILAN KATKILAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER

 
201074372 3618449731712896 919696780679600353 n
YAPILAN KATKILAR İÇİN TEŞEKKÜR ETTİLER
BOĞAZİÇİ SPOR KULÜBÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
KULÜBÜN ZİYARETİNE BOĞAZİÇİ KÖYÜ MUHTARI AKŞAHİN DE EŞLİK ETTİ
SADIKOĞLU: DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
İskele Belediyesi’nin eğitim, kültür ve sanat gibi spora da katkı yapmaya devam ediyor.
İskele ve köylerinde aktif olarak faaliyet gösteren spor kulüpleri ile sürekli iletişim halinde olan İskele Belediyesi, özellikle gençlerin, kötü alışkanlıklardan uzak durması için spor tüm ve sporcularla da yakından ilgileniyor. Gençlere alternatif sunan ve onları sağlıklı birer birey olması için mücadele eden Boğaziçi Spor Kulübü de İskele Belediyesi’nin sürekli olarak fikir alışverişinde bulunan kulüplerden bir tanesi. Boğaziçi Spor Kulübü de kendileri ile yakından ilgilenen ve her zaman maddi ve manevi yanlarında olan İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyaretinde bulunup, teşekkür ettiler.
BOĞAZİÇİ SĞPOR KULÜBÜ, BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
Boğaziçi Spor Kulübü Asbaşkanı Ertan Tekin ile Yönetim Kurulu Üyesi Ali Çakır, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaret ettiler. İskele Belediyesi ve İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na her zaman, her ne şartta olursa olsun yanlarında durduğu için, teşekkür eden Boğaziçi Spor Kulübü Asbaşkanı Ertan Tekin, amaçlarının bölge gençliğine hizmet etmek olduğunu, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için mücadele ettiklerini ifade etti. Boğaziçi Spor Kulübü yetkililerine Başkan Sadıkoğlu’nu ziyaretinde Boğaziçi Köyü Muhtarı Enis Akşahin de eşlik etti. Ziyaretin anısına Başkan Sadıkoğlu’na, adının yazılı olduğu 55 numaralı formayı da hediye ettiler.
SADIKOĞLU: DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK
İskele ve köylerinde aktif olarak faaliyet gösteren spor kulüpleri ile birebir yakından ilgilendiğini söyleyen İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da İskele Belediyesi olarak spor kulüplerine maddi ve manevi katkılarının süreceğini belirtti. Boğaziçi Spor Kulübü’ne başarılar dileyen Başkan Sadıkoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.
Okunma 1039 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli