İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Perşembe, 29 Temmuz 2021 00:00

KULAKLARIN PASINI SİLDİLER

222674362 3656226451268557 6992018804137225076 n

 

KULAKLARIN PASINI SİLDİLER
İBT’NİN DÜZENLEDİĞİ ‘HİKÂYESİ OLAN ŞARKILAR’ GECESİ TAM NOT ALDI
GECEYE ASBAŞKAN HURİYE KAŞER İLE MECLİS ÜYELERİ DE KATILDI
AKM’YE ÇİFT AŞILILAR İLE ANTİJEN TEST SONUCU NEGATİF OLANLAR GİREBİLDİ
Geçtiğimiz Ramazan Ayında düzenledikleri şarkı ve şiir gecesiyle birlikte seyircisine kavuşan İskele Belediye Tiyatrosu, pandemi kuralları çerçevesinde, dün (28 Temmuz) akşam bir kez daha izleyiciyle buluştu. Sami Yakar yönetmenliğindeki İskele Belediye Tiyatrosu’nun düzenlediği ‘Hikayesi Olan Şarkılar’ gecesi, dinleyenlerden tam not aldı. Aşılı olanlar ile antijen test sonucu negatif olanların girebildiği İskele AKM’de seyirci kapasitesi ise 1/3 oldu.
İBT’NİN DÜZENLEDİĞİ ‘HİKÂYESİ OLAN ŞARKILAR’ GECESİ TAM NOT ALDI
Pandemi nedeni ile oyunlarını çok nadir sahneleyen İskele Belediye Tiyatrosu, halka rahat bir nefes aldırmak için alternatifler yaratmaya devam ediyor. Sami Yakar Yönetmenliğindeki Belediye Tiyatrosu, bir kez daha şarkılarla perde dedi. Doğan Balyemez’in bağlaması ile Mine Bakkaloğlu’nun Akordeonu ile, Ziya Başkal’ın ise gitarıyla eşlik ettiği gecede, Mağusa Limanı ve Sarı Çizmeli Mehmet Ağa’nın da bulunduğu pek çok önemli eserin yer aldı. Gecede şarkılar ve o şarkıların hikayeleri de İBT Oyuncuları tarafından seslendirildi. İskele Belediyesi Meclis Üyesi aynı zamanda İBT Oyuncusu olan Hanife Demir de sahne alarak Mağusa Limanı türküsünün hikâyesini dinleyenlerle paylaştı. Sınırlı sayıda kişinin salona alındığı, İskele Belediyesi Asbaşkanı Huriye Kaşer, Meclis Üyeleri Çağlar Karadağ, Sefa Kurukafa’nın da izleyiciler arasında olduğu gece yaklaşık 1 saat sürdü.
HİKAYESİ OLAN ŞARKILAR SESLENDİRİLDİ
Gecede ELFİDA isimli şarkıyı Sevim Sanlıer hikâyesini Aliye Bozdağ, Sarı çizmeli Mehmet Ağa isimli şarkıyı CihanYıldız hikâyesini Ebru Kırmızı, Yaşın On Yedi isimli şarkıyı Arda İlteriş hikâyesini Bilal Dericioğlu, Bana Bir Masal Anlat Baba isimli şarkıyı Ebru Kırmızı, Sevim Sanlıer ve Arda İlteriş hikâyesini Muhterem Hocaoğulları, Ah Bir Ateş Ver isimli şarkıyı Burkay Mehmet Uzun hikâyesini Ceren Boyacı, Mağusa Limanı isimli şarkıyı Sevim Sanlıer hikâyesini ise İskele Belediyesi Meclis Üyesi aynı zamanda İBT Oyuncusu olan Hanife Demir seslendirirken, Hastane Önünde İncir Ağacı isimli şarkıya enstrümanı ve sesiyle Doğan Balyemez eşlik ederken hikâyesini İrem Yılmaz, Güvercin isimli şarkıyı da Ziya Başkal hem sesi hem de gitarıyla eşlik etti.
Okunma 1169 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli