Cuma, 13 Ağustos 2021 00:00

KT GENÇLİK KONGRESİ 28-29 AĞUSTOS’TA YAPILACAK

KT GENÇLİK KONGRESİ 28-29 AĞUSTOS’TA YAPILACAK
ORGANİZASYON KOMİTESİ ÜYELERİ BAŞKAN SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
İskele Karpaz Gençlik Derneği, Birleşik Krallık Kıbrıslı Türk Öğrenci Federasyonu, Eğitimde Gençlik İnisiyatifi, Lefkoşa Gençlik Derneği ve Mağusa Gençlik Birliği’nin de dahil olduğu Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi 28-29 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek. 2019 yılında KKTC’nin her köşesinden, her görüşten gençlerin bir araya gelerek demokratik bir ortamda tartıştığı ve kendi gündemlerini ilk kez kendilerinin ifade ettiği Gençlik Kongresi’nin ikincisi için hazırlıklar ise sürüyor. Kıbrıs Türk Gençlik Kongresi Organizasyon Komitesi Üyeleri de bu kapsamda ülke genelindeki yerel yönetimlere ziyaretler gerçekleştiriyor ve belediye başkanlarını 28-29 Ağustos’ta gerçekleşecek Gençlik Kongresi’ne davet ediyor.
Organizasyon Komitesi Üyelerinden Oğuz Ufuk Haksever ile Fatma Dolakay da bu kapsamda İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu, makamında ziyaret ederek, kongre sonunda ortaya çıkacak kararları dinlemek için kongrenin kapanış törenine davet ettiler.
Gençlerin bir araya gelmesine olanak sağlayan ve farklı konularda özgürce tartışmalarına fırsat tanıyacak Gençlik Kongresi tamamlandığında ise rapor hazırlanarak kamuoyuyla paylaşılacak.