• PCR/ANTİJEN TESTLERİ ARTIK BELEDİYELER TARAFINDAN YAPILMAYACAK

PCR/ANTİJEN TESTLERİ ARTIK BELEDİYELER TARAFINDAN YAPILMAYACAK

iskele 2020 2

PCR/ANTİJEN TESTLERİ ARTIK BELEDİYELER TARAFINDAN YAPILMAYACAK
5 Şubat 2021’den bu yana, Sağlık Bakanlığı ile işbirliğinde, İskele Belediyesi Sağlık Birimi hemşirelerimizce, önceleri yalnızca İskele ve köylerinde yaşayan, sonraki süreçte ise nerede yaşadığına bakılmaksızın herkesin faydalanabildiği PCR / Antijen Testlerinin, İskele Belediyesi ve diğer tüm belediyeler tarafından yapılmasına, Sağlık Bakanlığı’nın almış olduğu karar uyarınca 1 Eylül 2021 itibari ile son verilmiştir. Sağlık Bakanliği tarafından verilen bilgi doğrultusunda bundan böyle PCR/Antijen Testleri, Devlet Hastaneleri ve Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen özel hastaneler dışında hiçbir yerde yapılamayacaktır.
Bu sebepten ötürü test yaptırmak isteyen vatandaşlarımızın, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen yerlerde testlerini yaptırmaları gerekmektedir.
Bu vesile ile yaklaşık 7 aydır, mesai gözetmeksizin özveri ve sabırla çalışan İskele Belediyesi Sağlık Birimi Hemşirelerimize ve personelimize, teşekkür ediyoruz.