İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • GÜNEY AVRUPA SEKTÖR TOPLANTISINA KATILDIK 2022 DÜZENLENMESİ PLANLANAN FESTİVALLER MASAYA YATIRILDI TOPLANTIDA İSKELE BELEDİYESİ’Nİ KÜLTÜR VE SANAT DANIŞMANI ÖZLEM KADİRAĞA TEMSİL ETTİ
Cuma, 24 Eylül 2021 00:00

GÜNEY AVRUPA SEKTÖR TOPLANTISINA KATILDIK 2022 DÜZENLENMESİ PLANLANAN FESTİVALLER MASAYA YATIRILDI TOPLANTIDA İSKELE BELEDİYESİ’Nİ KÜLTÜR VE SANAT DANIŞMANI ÖZLEM KADİRAĞA TEMSİL ETTİ

FB IMG 1632478907184FB IMG 1632478907184

 

GÜNEY AVRUPA SEKTÖR TOPLANTISINA KATILDIK

2022 DÜZENLENMESİ PLANLANAN FESTİVALLER MASAYA YATIRILDI

TOPLANTIDA İSKELE BELEDİYESİ’Nİ KÜLTÜR VE SANAT DANIŞMANI ÖZLEM KADİRAĞA TEMSİL ETTİ

İskele Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, KKTC Bayrağını uluslararası arenada başarı ile dalgalandıran, ülkemize uygulanan ambargolara rağmen kültürümüzü dünya ülkelerine tanıtmaya devam ediyor. Halk Dansları Topluluğu bu kapsamda, 16-20 Eylül tarihleri arasında 18 ülkenin katılımı ile İtalya'nın Tarcento kentinde pandemi kuralları çerçevesinde düzenlenen Birleşmiş Milletler UNESCO'ya bağlı CIOFF Güney Avrupa Sektör toplantısına katıldı. İskele Belediyesi Kültür ve Sanat Danışmanı & İskele Belediyesi Uluslararasi Halk Dansları Festival Direktörü Özlem Kadirağa’nın katıldığı toplantıda 2022’de düzenlenmesi planlanan festivaller masaya yatırıldı. 

KADİRAĞA, TOVORNIC VE STECCATİ İLE GÖRÜŞTÜ 

İskele Belediyesi Kültür ve Sanat Danışmanı aynı zamanda CIOFF Kuzey Kıbrıs Başkanı olan Özlem Kadirağa, CIOFF Güney Avrupa Sektör toplantısında Birleşmiş Milletler UNESCO CIOFF Başkanı Slovenyalı Magdalene Tovornic ile de görüştü. Kadirağa görüşmede özellikle ülkemiz çocukları ve gençleriyle ilgili CIOFF UNESCO ile işbirliğinde birçok çalışma başlatılacağını vurguladı.

Tarcento Belediye Başkanı Sig. Mauro STECCATI’ yi de ziyaret eden Kadirağa; Belediye Başkanı’nı 2022’de KKTC’de düzenlenmesi planlanan Uluslararası Festivallere davet etti.

Okunma 851 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli