İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • BEKİRPAŞA LİSESİ YENİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GÖREVE BAŞLADI
Salı, 23 Kasım 2021 00:00

BEKİRPAŞA LİSESİ YENİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GÖREVE BAŞLADI

 

260428290 3756709404553594 7852648487644525659 n

BEKİRPAŞA LİSESİ YENİ OKUL AİLE BİRLİĞİ GÖREVE BAŞLADI
YENİ BAŞKAN ERCÜMENT EVLAT, BAŞKAN SADIKOĞLU’NA NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU
SADIKOĞLU BP OAB’NİN YENİ YÖNETİMİNİ KUTLADI: “DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Bekirpaşa Lisesi Okul Aile Birliği’nin yeni yönetimi göreve başladı. Kasım ayında Okul Aile Birliği başkanlığına seçilen Ercüment Evlat da, Okul Müdürü Ergin Ersoy ile birlikte İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. İskele Belediyesi sınırlarındaki tüm okullara olduğu gibi Bekirpaşa Lisesi’ne de yaptığı katkıları takdirle takip ettiklerini ifade eden Evlat, kendi döneminde de sürekli istişare içerisinde olacaklarını ifade etti, okullarına yaptığı maddi ve manevi katkılardan dolayı Başkan Sadıkoğlu’na teşekkür etti.
SADIKOĞLU BP OAB’NİN YENİ YÖNETİMİNİ KUTLADI: “DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu da kabulde yaptığı konuşmada, Bekirpaşa Lisesi Okul Aile Birliği’nin yeni yönetimini kutladı, OAB Başkanı Ercüment Evlat’a görevinde başarılar diledi. İskele Belediye Başkanı, İskele Belediyesi’nin eğitime katkısının devam ettiğini, imkânlar dâhilinde de devam edeceğini söyledi. Çocuklar geleceğimizdir biz de geleceğimize sahip çıkıyoruz diyen Başkan Sadıkoğlu, öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda eğitim görmeleri ve daha verimli olabilmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya hazır olduklarını da sözlerine ekledi.
İskele Bekirpaşa Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ercüment Evlat’a, İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu ziyaretinde Asbaşkan İbrahim Yenigün ile yönetim kurulu üyesi Tülin Açıkgöz de eşlik etti.
Okunma 1068 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli