İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



  • Anasayfa
  • Haberler
  • İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İMAMOĞLU İSKELE’DEYDİ
Salı, 23 Kasım 2021 00:00

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İMAMOĞLU İSKELE’DEYDİ

260389558 3756843901206811 9170356733311776577 n

 

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI İMAMOĞLU İSKELE’DEYDİ
İMAMOĞLU, İSKELE BELEDİYE BAŞKANI SADIKOĞLU’NU ZİYARET ETTİ
SADIKOĞLU: “İSKELE YALNIZCA KKTC’NİN DEĞİL DÜNYANIN DA GÖZDESİ”
İMAMOĞLU: “KKTC ÇOK İYİ ŞEYLERE LAYIK, NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ”
Türkiye Cumhuriyeti Ana muhalefet Cumhuriyet Halk Partisi heyetinin ülkemizdeki temasları sürüyor. CHP Büyükşehir Belediye Başkanlarından oluşan heyette bulunan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da bugün, İskele’dydi. İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret eden İmamoğlu, İskele’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Başkan Sadıkoğlu’na çalışmalarında başarılar diledi.
SADIKOĞLU: “İSKELE YALNIZCA KKTC’NİN DEĞİL DÜNYANIN DA GÖZDESİ”
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında kabul eden İskele Belediye Başkanı Hasan Sadıkoğlu, İskele hakkında Başkan İmamoğlu’na bilgi verdi.
Yerelde halkımızla iç içe olmak bize mutluluk veriyor, onların sorunlarına çözüm bulmak son derece önemli diyen Başkan Sadıkoğlu, belediyeciliğin önemine dikkat çekti: “İskele Belediyesi 3-5 yıl önceye göre adanın en hızlı gelişen ilçesi konumunda. İskele Belediyesi Halk Plajı’mız ve bu plaj üzerinde geliştirdiğimiz projeler sayesinde, dünyanın gözünün üzerinde olduğu bir yer haline geldi. Denizi, kumu, güneşi ve eşsiz sahili 7’den 70’e yerli ve yabancı çok sayıda turisti yaz kış demeden İskele’mize çekmeyi başardı. Bu projelerle birlikte İskele son yıllarda kozmopolit bir bölge oldu.”
Başkan Sadıkoğlu, İskele’nin sadece KKTC’nin değil, dünyanın gözdesi olduğunu da belirterek geçtiğimiz yılki FORBES dergisinde İskele sahiliyle ilgili çıkan haberi ve İskele’nin dünyanın en iyi sahili seçildiğini hatırlattı. Başkan Sadıkoğlu, devam eden imar süreci hakkında da İmamoğlu’na bilgi verdi.
İMAMOĞLU: KKTC ÇOK İYİ ŞEYLERE LAYIK, NE GEREKİYORSA YAPMAYA HAZIRIZ”
Yerel yönetimler alanında bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek konuşmasına başlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, İskele’de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi, Başkan Sadıkoğlu görevinde başarılar diledi.
Türkiye’de son 5 yılda 7 seçim geçirdiklerini de hatırla İmamoğlu bunun çılgın bir şey olduğunu söyledi ve iyi bir şey olmadığını ifade etti. Bir an önce istikrarın yakalanması gerektiğini de belirten İmamoğlu, CHP heyetinin de temasları hakkında bilgi verdi. Yerel yönetimler alanında bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirten İmamoğlu, bu yerel dayanışma sürecinin devam edeceğini ifade etti. Bu bir başlangıç diyen Ekrem İmamoğlu, KKTC’de herkesi ziyaret etme amacında olduklarını ve işbirliği içerisinde olmak istediklerini belitti. Ne yapılabileceğini konuşmak ve tartışmak istiyoruz diyen İmamoğlu, güzel bir işbirliği olmasını temenni etti. Yıllar önceki 2 yıllık Kıbrıs yaşamından da bahseden İmamoğlu, Kıbrıs’ta iyi anılar biriktirdiğini ve güzel bir ilişki dönemi geçirdiğini de hatırlattı: “KKTC’nin çok iyi şeylere layık olduğunu biliyor ve hissediyorum. Bunun için de ne gerekiyorsa yapmaya hazır bir insanım. Umarım bu yerel yönetimler anlayışına da Kıbrıs’taki tüm belediyeler erişir. Size çalışmalarınızda başarılar diyorum. İskele’de olmaktan çok mutluyuz.
Görüşmenin sonunda ise her iki başkan da birbirlerine hediye takdiminde bulundular.
Okunma 866 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli