• GELENEKSEL NOEL KUTLAMASI 25 ARALIK'TA - TRADITIONAL CHRISTMAS CELEBRATION - ТРАДИЦИОННОЕ ПРАЗДНОВАНИЕ РОЖДЕСТВА
Çarşamba, 22 Aralık 2021 00:00

FB IMG 1640291916639

GELENEKSEL NOEL KUTLAMASI 25 ARALIK'TA

İskele Belediyesi’nin lojistik desteği ile İskele’de yaşayan yabancı dostlarımızın, Kanser Hastalarına Yardım Derneği yararına düzenleyeceği, Noel müzikleri eşliğinde sıcak içeceklerin yanı sıra Noel Pastasının da ikram edileceği Geleneksel Noel Etkinliğine 25 TL bağışta bulunarak katılmak istemez misiniz?

Tarih: 25 Aralık 2021, Cumartesi

Yer: İskele Belediyesi Halk Plajı/Babutsa Büfe

TRADITIONAL CHRISTMAS CELEBRATION

Would you like to donate 25 Turkish Liras and attend the event organized by our expat community in the aid of Cancer Patients Help Association where Christmas music, cake and hot beverages will be served?

Date: 25 of December 2021, Saturday

Time: 10:30

Venue: İskele Municipality Public Beach/Babutsa Kiosk

ТРАДИЦИОННОЕ ПРАЗДНОВАНИЕ РОЖДЕСТВА

Не хотели бы пожертвовать 25 турецких лир на традиционное рождественское мероприятие, которое будет организовано нашими иностранными друзьями, живущими в Искеле, при Ассоциации помощи больным раком, где будут поданы горячие напитки и рождественсий торт?

Дата: суббота, 25 декабря 2021 г.

Время: 10:30

Место: Общественный пляж муниципалитета Искеле / ​​буфет Бабуца