İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Pazartesi, 27 Aralık 2021 00:00

DOSTLARIMIZ, NOEL ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU

 

270302630 3785214498369751 7268659805984879660 n

DOSTLARIMIZ, NOEL ETKİNLİĞİNDE BULUŞTU
Geçtiğimiz yıl pandemi dolayısı ile yapılamayan Noel etkinliği bu yıl da İskele’de yaşam süren yabancı uyruklu dostlarımızı buluşturdu. İskele Belediyesi’nin ev sahipliğinde ve lojistik desteği ile gelenekselleşen Noel etkinliği, bir kez daha kanser hastalığına dikkat çekmeyi başardı. 25 Aralık Cumartesi günü gerçekleşen; Noel şarkıları eşliğinde sıcak içecekler ile Noel pastasının ikram edildiği etkinlikte elde edilen gelir ise her yıl olduğunu gibi yine Kanser Hastalarına Yardım Derneği’ne bağışlandı.
YAZDAN KALMA BİR GÜNDE DOYASIYA EĞLENDİLER
Dili, dini, rengi ve mezhebi ne olursa olsun, İskele’de yaşayan yabancı dostlarımız, 25 Aralık Cumartesi günü yine anlamlı bir etkinliğe imza attılar. Kış ortasında ama yazdan kalma bir günde düzenlenen Noel Etkinliğinde hem doyasıya eğlendiler hem de Kanser Hastalarına yardım etmek ve kanser hastalığına dikkat çekmek için, İskele Belediyesi Halk Plajı’nda denize girdiler. 7’den 70’e çok sayıda yabancı dostlarımızın katıldığı etkinliğin sonunda elde edilen 4 bin 128 TL + 10 Euro ise Kanser Hastalarına Yardım Derneği İskele Bölgesi Sorumlusu Ersin Nizam’a teslim edildi. Nizam, etkinliğe katkı koyanlara teşekkür etti ve yeni yılın herkese sağlık getirmesini temennisinde bulundu.
YÜREĞİMİZİ ISITTILAR…
İskele’de yaşayan yabancılar, Noel etkinliğiyle, deyim yerindeyse bir kez daha yüreklere dokundular. İskele Belediyesi’nin lojistik destek verdiği, geleneksel hale getirilen ve İskele Belediyesi Halk Plajı Babutsa Büfe önünde gerçekleşen Noel Kutlaması, Kanser Hastaları Yardım Derneği yararına düzenlendi. Etkinlikte İskele Belediyesi Sağlık Birimi ile Zabıta Birimi de hazırda bulundu.
Okunma 916 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli