İskele
slogan
slogan2

Bize Ulaşın: (0392) 444 21 22

https://www.facebook.com/iskele.belediye

  • Haravdi Sahil Düzenleme ve Kıyı Peyzaj Projesi

    iskele

    Yeşilin maviyle bütünleştiği, turizmin gözbebeği bir kıyı şeridi olan İskele'nin Haravdi bölgesinde, yerli halkın ve turistlerin denizle buluşacağı, insanların hoşça vakit geçireceği bir alan yaratıyoruz.

    proje-fotograflari

Projeler



Cuma, 17 Haziran 2022 00:00

ÇOCUKLAR EĞLENDİ, AİLELER GURURLANDI

288761662 3933678726856660 3484089645912653487 n

 

ÇOCUKLAR EĞLENDİ, AİLELER GURURLANDI
İSKELE BELEDİYESİ YUVAM ANAKUCAĞI’NDA YILSONU MÜSAMERESİ VE DİPLOMA HEYECANI YAŞANDI
YUVAM ÇOCUKLARI GELİŞİM BELGELERİNİ DE ALDI
ÇAKIRLI: “TÜM ÇOCUKLARI SEVGİYLE KUCAKLIYORUM”
1 yıl boyunca kah güldüler kah ağladılar, yeri geldi eğlendiler ama en önemlisi de eğitim hayatının en önemli yılını geride bıraktılar. Dostluklar edindiler, paylaşma duygusunu perçinlediler, birlik ve beraberlik duygusuna sahip oldular. Öğrendiler, öğrendiklerini de büyük bir heyecanla aileleriyle paylaştılar. Ve günün sonunda güzel bir tatili hak ettiler.
Ülke genelinde bu günlerde yaşanan karne heyecanı İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı’nda da hakimdi. İskele AKM, Yuvam Anakucağı’nda eğitim gören çocukların yakınlarıyla değim yerindeyse doldu taştı. Yılsonu müsamere gecesi ve diploma töreni, çocukların gösterileriyle taçlandı. Öğretmenleri eşliğinde hazırladıkları gösterileri ailelerine sunan çocukların heyecanı ise görülmeye değerdi. Ailelerin yanı sıra İskele Belediyesi Meclis Üyeleri İldeniz Elbasan ve Eray Göksan ile Müdür Vekili Mustafa Kabasakal da çocukların heyecanına ortak oldu.
ÇAKIRLI: “TÜM ÇOCUKLARI SEVGİYLE KUCAKLIYORUM”
İskele AKM’yi dolduran ailelere hitaben konuşan Yuvam Anakucağı Müdürü Nermin Çakırlı, pandemiden dolayı 2 yıldır yapamadıkları gösterileri bugün yapıyor olabilmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi, heyecanlı olduklarını söyledi. 2021-2022 eğitim öğretim yılının keyifli geçtiğini de belirten Çakırlı, bu süreçte her zaman yanlarında hissettikleri ailelere ayrıca teşekkür etti. Yuvam Anakucağı’nda görevli öğretmenlere de sorunsuz bir eğitim yılı geçirdikleri için teşekkür eden Çakırlı, tüm çocukları sevgiyle kucakladığını belitti.
YUVAM ÇOCUKLARI GELİŞİM BELGELERİNİ DE ALDI
Dün (16 Haziran) akşam İskele AKM’de müsamere gecesi ve diploma töreninde buluşan çocuklar, sabah ise İskele Belediyesi Yuvam Anakucağı’nda düzenlenen törenle gelişim belgelerini öğretmenlerinin ellerinden aldılar.
Okunma 693 defa

Telif Hakkı © 2024 İskele Belediyesi. Tüm Hakları Saklıdır.

gorunum tasarim

oneri

abone paneli